Sorin Sirkus etsii sirkusopettajia vahvistukseksi upeaan joukkoonsa Tampereelle

Sorin Sirkus etsii osaavaa ja innostavaa sirkusopettajaa viikoittain opettavaksi tuntiopettajaksi sekä sirkusopettajia sijaisiksi kaudelle 2024-2025.

Toivomme, että sinulla on monipuolinen sirkusosaaminen sekä jonkin sirkuslajin vahva ja ajantasainen osaaminen sekä kokemusta opetus- ja ohjaustyöstä. Lisäksi odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä pari- ja tiimityöskentelyyn, suunnitelmallisuutta sekä joustavuutta.

Tuntiopettaja työskentelee sovitusti sirkustaiteen eri perusopetusryhmissä, Esiintyvät-ryhmässä, aikuisten sirkusopetuksessa tai sosiaalisen sirkuksen ryhmissä. Suurin osa opetuksesta sijoittuu arki-iltoihin klo 16-21, mutta opetusta Sorin Sirkuksen eri ryhmissä on myös arkisin päiväaikaan sekä lauantaisin. Työ alkaa 12.8.2024.

Jos olet kiinnostunut, ota pikaisesti, mieluiten jo toukokuun aikana, yhteyttä rehtori Merja Koskiniemeen, merja.koskiniemi@sorinsirkus.fi, puh. 040-706 6330, niin voimme yhdessä kartoittaa tilannetta ja mahdollisuuksia. Sirkuksen vuoden 2024-2025 opetuksen työjärjestys luodaan kesäkuun alussa.

The following two tabs change content below.

Tero Aalto

Kirjoittaja on Sorin Sirkuksen viestintävastaava