Ilmoitukset

Sorin Sirkus etsii opintosihteeriä

Sorin Sirkus etsii sirkustaidetta ja nuorisotyötä arvostavaa osaajaa opintosihteerin toimeen. Opintosihteeri toimii sirkuskoulun toimistossa rehtori Merja Koskinimen tukena. Hänen tehtäviinsä kuuluu sirkuskoulun oppilashallinto, tilahallinta, ilmoittautumisjärjestelmä sekä taiteen perusopetuksen ulkopuolinen kurssitoiminta. Häneltä odotetaan vahvaa Primus-, Kurre- ja Wilma-järjestelmien osaamista sekä työhön liittyvää tietotekniikkaosaamista. Muu ict-osaaminen katsotaan eduksi.

Sorin Sirkus on tamperelainen, vuonna 1985 perustettu nuorisosirkus. Toiminnan tarkoitus on ylläpitää, edistää ja kehittää lasten ja nuorten sirkustaiteen harrastusta.  Sorin Sirkus antaa taiteen perusopetusta yleisessä ja laajassa oppimäärässä. Sirkuskoulussa on yli 500 oppilasta.

Taiteen perusopetuksen lisäksi Sorin Sirkus järjestää monipuolisesti muuta toimintaa. Esiintyvät-ryhmä esityksineen on tunnettu korkeasta teknisestä ja taiteellisesta tasostaan sekä Suomessa että ulkomailla. Erityisryhmille suunnattu sosiaalisen sirkuksen toiminta on kasvava ja merkittävä osa opetustoimintaamme ja olemme aloittaneet yhteistyössä Tampereen normaalikoulun kanssa Suomen ensimmäisen sirkuspainotuslinjan niin yläkoulussa kuin lukiossakin. Sorin Sirkus tarjoaa lisäksi lyhytkursseja ja koulutuksia sekä esityksiä ja elämyksiä kaikille sirkustaiteesta kiinnostuneille.

Sorin Sirkus on kansainvälisesti aktiivinen toimija. Yhteistyötä, tutkimusta, vaihtoja ja esiintymismatkoja tehdään ympäri Eurooppaa eri sirkuskoulujen, festivaalien, opettajien, lasten- ja nuorten sekä yliopistojen kanssa.

Sorin Sirkuksen opintosihteerin toimenkuva löytyy täältä.

Vapaamuotoiset hakemukset, CV ja palkkatoivomus tulee lähettää sähköisesti 11.2.2019 klo 16 mennessä osoitteeseen merja.koskiniemi@sorinsirkus.fi

Tiedusteluihin vastaa klo 9–14 rehtori Merja Koskiniemi, merja.koskiniemi@sorinsirkus.fi,  puh. 040 706 6330 (ei 30.1. ja 8.2.). Haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 8 ja työ alkaa mahdollisuuksien mukaan heti.

The following two tabs change content below.