Ilmoitukset

Sorin Sirkus etsii opintosihteeriä äitiysloman sijaiseksi tammikuusta 2020 alkaen

Sorin Sirkus etsii sirkustaidetta ja nuorisotyötä arvostavaa osaajaa opintosihteeriksi. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus viimeistään 20.1.2020 alkaen.

Opintosihteeri toimii sirkuskoulun toimistossa rehtori Merja Koskiniemen tukena. Hänen tehtäviinsä kuuluvat sirkuskoulun oppilashallinto, tilahallinta, ilmoittautumisjärjestelmä sekä taiteen perusopetuksen ulkopuolinen kurssitoiminta. Häneltä edellytetään vahvaa Primus-, Kurre- ja Wilma-järjestelmien osaamista, työhön liittyvää tietotekniikkaosaamista sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Sorin Sirkus on tamperelainen, vuonna 1985 perustettu nuorisosirkus. Toiminnan tarkoitus on ylläpitää, edistää ja kehittää lasten ja nuorten sirkustaiteen harrastusta.  Sorin Sirkus antaa taiteen perusopetusta yleisessä ja laajassa oppimäärässä. Sirkuskoulussa on yli 500 oppilasta.

Taiteen perusopetuksen lisäksi Sorin Sirkus järjestää monipuolisesti muuta toimintaa. Esiintyvät-ryhmä esityksineen on tunnettu korkeasta teknisestä ja taiteellisesta tasostaan sekä Suomessa että ulkomailla. Erityisryhmille suunnattu sosiaalisen sirkuksen toiminta on kasvava ja merkittävä osa opetustoimintaamme ja olemme aloittaneet yhteistyössä Tampereen normaalikoulun kanssa Suomen ensimmäisen sirkuspainotuslinjan niin yläkoulussa kuin lukiossakin. Sorin Sirkus tarjoaa lisäksi lyhytkursseja ja koulutuksia sekä esityksiä ja elämyksiä kaikille sirkustaiteesta kiinnostuneille.

Sorin Sirkus on kansainvälisesti aktiivinen toimija. Yhteistyötä, tutkimusta, vaihtoja ja esiintymismatkoja tehdään ympäri Eurooppaa eri sirkuskoulujen, festivaalien, opettajien, lasten- ja nuorten sekä yliopistojen kanssa.

Sorin Sirkuksen opintosihteerin toimenkuva löytyy täältä.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Vapaamuotoiset hakemukset, CV ja palkkatoivomus tulee lähettää sähköisesti 4.12.2019 klo 16 mennessä osoitteeseen merja.koskiniemi@sorinsirkus.fi

Tiedusteluihin vastaa klo 10–15 rehtori Merja Koskiniemi, merja.koskiniemi@sorinsirkus.fi,  puh. 040-706 6330 (ei 19.-20.11.). Haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 50 tai 51 ja työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa, viimeistään 20.1.2020.

The following two tabs change content below.