Sorin Sirkuksen vuoden 2022 joulushow Xyper kuvailutulkataan

Tänä vuonna kaksi tamperelaisen Sorin Sirkuksen joulushow Xyperin näytöstä kuvailutulkataan näkövammaisille! Kuvailutulkatut näytökset ovat 16.12.2022 ja 5.1.2023 klo 18 Tampereella Sorin Sirkuksella. 

Viime vuoden joulushow Soilu kuvailutulkattiin testiyleisölle. Onnistuneen kokeilun jälkeen Sorin Sirkus on kehittänyt kuvailutulkattua sirkuskokemusta vuoden ajan kouluttautumalla ja mm. hankkimalla upouudet kuvailutulkkauslaitteet.

Kuvailutulkattuihin näytöksiin on myynnissä oma lipputyyppinsä. Kuvailutulkkausliput ovat saatavilla lippu.fi verkkokaupasta ja myyntipisteiltä. Ostamalla kuvailutulkatun lipun varmistat kuvailutulkkauslaitteet itsellesi esitykseen. Lisäksi lipun ostaneet pääsevät tutustumaan esityksen lavasteisiin, sirkusvälineisiin ja pukuihin. Esittelykierros alkaa puolitoista tuntia ennen esityksen alkua klo 16:30.

Xyper on energinen, räjähtävä ja sykähdyttävä spektaakkeli täynnä musiikkia ja sirkusta. Yleisö saapuu jännittyneenä odottamaan tajunnan räjäyttävää keikkaa alkavaksi. Kannustushuudot kasvavat, mutta alkamassa on ilta, jolloin kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Väistämätön on edessä.

Sorin Sirkuksen tarkoituksena on sirkustaiteen tunnetuksi tekeminen ja erityisesti lasten ja nuorten sirkustaiteen harrastuksen edistäminen, kehittäminen ja ylläpitäminen. Sorin Sirkus ylläpitää taiteen perusopetusta antavaa lasten ja nuorten sirkuskoulua ja toteuttaa monipuolista kurssi- ja esitystoimintaa sekä sosiaalisen sirkuksen opetusta omassa toimitilassaan Tampereen Nekalassa. Sorin Sirkus kehittää ja edistää nuorisosirkustoimintaa paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Tervetuloa sirkukseen!

The following two tabs change content below.

Eveliina Saxman

Kirjoittaja ei ole enää Sorin Sirkuksen palveluksessa.