Uutiset

Syyslomaleirien ilmoittautuminen on avattu

Sorin Sirkuksen syyslomaleirit tarjoavat mukavaa tekemistä koulujen syyslomaviikolla, maanantaista keskiviikkoon 14.–16.10.2019 välisenä aikana. Leirejä järjestetään kolme:  4–6 -vuotiaille, 7–9 -vuotiaille ja yli 10-vuotiaille. 

Alle kouluikäisten leirillä tutustutaan leikin kautta monipuolisesti eri sirkuslajeihin ja leiri päättyy viimeisenä päivänä esitykseen, jota vanhemmat, kummit ja kaverit ovat tervetulleita seuraamaan. 7–9 -vuotiaiden leirillä tutustutaan monipuolisesti eri sirkuslajeihin ja opetellaan myös esiintymistä. Yli 10-vuotiaiden leirillä pääsee harjoituttamaan englannin kielen puhetaitoja, sillä opettajana toimii Pohjois-Irlannista Suomeen kotiutunut sirkustaiteilija Simon Llewellyn.     

Sorin Sirkuksen leireillä ei tarvita aikaisempaa kokemusta sirkuksesta, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua. Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja lisätiedot leireistä sekä ohjeet ilmoittautumisesta löydät alla olevista valikoista.  

Artikkeleita ei löytynyt.

The following two tabs change content below.