Sorin Sirkuksen suositut kesäleirit tulevat taas

Ilmoittautuminen Sorin Sirkuksen kesäleireille aukeaa sunnuntaina 2. toukokuuta. Kesäkuussa on joka viikolla tarjolla energisiä ja mukavia sirkusleirejä 4–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille ja 9–11-vuotiaille sekä lajileirejä yli 12-vuotiaille nuorille. Vanhempien ja lasten yhteiset perheleirit järjestetään kesäkuun viimeisellä viikolla sekä elokuussa.

Valitse sinulle sopiva sirkusleiri

Pienimpien 4–6-vuotiaiden leirit ovat kolmipäiväisiä (2 tuntia/päivä). Leireillä tutustutaan leikin kautta monipuolisesti eri sirkuslajeihin: kokeillaan miltä rolabolailu tuntuu, pystyykö pallon päällä tasapainoilemaan, heitetään kuperkeikkoja, hypitään trampoliinilla ja uskaltaudutaan trapetsille roikkumaan. Sirkusleiri kehittää lapsen koordinaatio- ja motorisia taitoja, ryhmätyötaitoja sekä tutustuttaa eri sirkuslajeihin.

7–8- ja 9–11-vuotiaiden leirit ovat koko viikon kestäviä kokopäiväsirkusleirejä (6 tuntia/päivä) ja niillä tarjotaan lapsille myös lämmin ruoka. Leireillä tutustutaan eri sirkuslajeihin ja opetellaan jongleerausta ja tasapainoilua eri välineillä, tehdään akrobatiaa matolla ja ilmassa sekä harjoitellaan esiintymistä. Lisäksi pelataan pelejä sisällä tai ulkona sekä puuhataan kaikenlaista muuta mukavaa sään mukaan. Sirkusleiri tutustuttaa monipuolisesti eri sirkuslajeihin sekä kehittää peruskuntoa, koordinaatiota ja motoriikkaa.

Yli 12-vuotiaiden on mahdollista osallistua lajileireille, joita järjestetään akrobatiasta, ilma-akrobatiasta sekä jongleerauksesta ja taikuudesta. Koko viikon kestävillä lajileireillä (3 tuntia/päivä) temppuillaan maassa ja ilmassa, tai tutustutaan erilaisiin jongleerausvälineisiin kuten diaboloon, devilstickiin, keiloihin ja renkaisiin sekä harjoitellaan hämmästyttämään kotiväki taikatempuilla. Mikäli sinulla on Tampereen kaupungin Nuorisopassi, lajileirit voi maksaa osittain myös sillä. Lisätietoa Nuorisopassista löytyy sekä Sorin Sirkuksen että Tampereen kaupungin kotisivuilta

Koko perheelle tarkoitetut yhteiset sirkusleirit järjestetään kesäkuun viimeisellä viikolla sekä elokuussa. Leireillä tutustutaan ilma-akrobatian, tasapainoiluun ja pariakrobatian saloihin. Sisältö on suunniteltu pääasiassa 2-6-vuotiaille sirkustähdille vanhempineen. Vanhempien tilalla/lisäksi mukaan voi tulla joku muu läheinen aikuinen.

Uudet ja vanhat osallistujat ovat tervetulleita mukaan

Kaikkien sirkusleirien toiminta suunnataan aina osallistujien mukaan. Leireillä ei tarvita aikaisempaa kokemusta sirkuksesta, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua. Sirkusleiri on hyvä mahdollisuus tutustua sirkustoimintaan ja hakeutua sen jälkeen sirkuskouluun taiteen perusopetukseen. Leireille mukaan voivat tulla myös jo sirkuskoulussa olevat lapset ja nuoret, jotka haluavat kehittää omia taitojaan.

Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset ja kokeneet sirkuskouluohjaajat. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.

Kaikki leirit päättyvät viimeisenä päivänä esitykseen, jota vanhemmat ja sisarukset ovat tervetulleita seuraamaan, mikäli tilanne sen sallii. Leireille otetaan toistaiseksi maksimissaan 10 oppilasta/leiri ja leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli koronarajoitukset sallivat, oppilasmäärää leireillä voidaan vielä nostaa.

Tutustu leireihin Sorin Sirkuksen kotisivuilla ja ilmoittaudu mukaan!

Kesäleiritarjonta 2021

The following two tabs change content below.