Uutiset

Sorin Sirkuksen perheleirit elokuussa

Haku Sorin Sirkuksen perhesirkusleireille on nyt avoinna! Elokuun leirit (vkot 32–33) korvaavat kesäkuussa peruutetut perhesirkusleirit. Jos ilmoittauduit leireille jo aiemmin keväällä, sinuun ollaan yhteydessä. 

Perhesirkuksessa koko perhe sukeltaa yhdessä sirkuksen ihmeelliseen ja värikkääseen maailmaan. Ohjelmassa on mm. tutustumista ilma-akrobatian, tasapainoiluun ja pariakrobatian saloihin. Sisältö on suunniteltu pääasiassa 2–6-vuotiaille sirkustähdille vanhempineen, mutta vanhemmatkin lapset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua. Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. 

Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. Muistattehan, että leireille ei tulla sairaana. 

Tutustu huolella leirikuvaukseen ja ilmoittaudu sähköpostitse sampo.suihkonen@sorinsirkus.fi

Vastaamme ilmoittautumisiin sähköpostitse. 11.–26. heinäkuuta sirkuskoulu on lomalla. Tänä aikana tulleisiin ilmoittautumisiin vastataan mahdollisimman pian viikolla 31. Osallistujat saavat sähköpostitse vahvistuksen perhesirkusten toteutumisesta sekä tarkemmat ohjeet osallistumisesta viikolla 31, 31.7. mennessä.

Tutustu kesäleirisisältöihin

Artikkeleita ei löytynyt.
The following two tabs change content below.
Annukka Nevalainen

Annukka Nevalainen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen sirkuskoulun opintosihteerinä.