Uutiset

Sorin Sirkuksen nuoret taiturit mukana Pyjamasirkuksessa

Ylen lastenohjelmien tuottama, uusi Pikku Kakkosen lastenkonsertti: Pyjamasirkus nähdään pääsiäisen ohjelmistossa Yle TV2:ssa. Lastenkonsertissa ihmetellään tuttujen juontajien unia yhdessä Pikku Papun orkesterin ja Sorin Sirkuksen esiintyvät-ryhmän nuorten kanssa. Konsertin ovat käsikirjoittaneet Jari Mäkipää ja Iina Suominen. 

Esiintyvät-ryhmästä ovat mukana Eero Hillo, Lilli Holi, Aapo Honkanen, Aukusti Jokinen, Iitu Kivimäki, Anna Knuuttila, Aleksi Matilainen, Anne Marjamäki, Minna Marjamäki, Jasmin Saarinen, Sampo Suihkonen, Ella Voitila ja Sade-Maria Wiherkoski. Heidän eri sirkuslajeja yhdistävien numeroiden harjoituttamisesta ja ohjauksesta on vastannut Kamilla Nisso. 

Konsertissa on mukana myös Sorin Sirkuksen sirkuskoulun varhaisiän sirkuskasvatuksen oppilaita. Ryhmän numeron harjoituttamisesta ja ohjauksesta on vastannut Heli Sten. 

Sorilaisten tiimin sirkusteknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta on vastannut Jouni Kivimäki ja sirkusesiintyjien pukusuunnittelusta Kitte Klemettilä. 

Pikku Kakkosen lastenkonsertti: Pyjamasirkus nähdään Yle TV2:ssa pitkäperjantaina 2.4.2021 klo 9.15 ja Yle Areenassa jo aiemmin samana aamuna. Konsertista voi lukea lisää Ylen lastenohjelmien sivuilta.  

Kuva: Laura Pohjavirta / Yle

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.