Uutiset

Sorin Sirkuksen lippulahjakortti on nyt saatavilla

Lahjakortti käy Sorin Sirkuksen tapahtumiin, jotka ovat myynnissä Lippu.fin kautta

Sorin Sirkuksen uusi lippulahjakortti on julkaistu. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin tapahtumiin, jotka ovat myynnissä Lippu.fin kautta eli esimerkiksi joulushow-esityksiin. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostopäivästä. Sen voi ostaa lahjaksi tänä jouluna ja käyttää joulushow-lippuihin syksyllä 2021, kun seuraavan joulushow´n liput on julkaistu myyntiin.      

Lahjakortin voi ostaa summille 25 euroa, 50 euroa ja 100 euroa. Hintoihin lisätään yhden euron palvelumaksu. Lahjakortti käy maksuvälineenä Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä, ei R-kioskilla tai verkkokaupassa. Ostamalla Sorin Sirkuksen lippulahjakortin Lippu.fin kautta, tuet nuorisosirkuksen kautta tehtävää nuorisotyötä ja suomalaista tapahtuma-alaa.     

Joulushow Soilun esitykset on peruttu loppuvuodelta 2020 Pirkanmaan alueellisten koronasuositusten ja -rajoitusten vuoksi. Lippupiste lähettänyt ohjeet lipun ostaneille asiakkaille lippujen mahdolliseen vaihtoon tai palautukseen liittyen.

Toivomme, että Soilun esityksiä pystytään jatkamaan tammikuussa 2021.     

Lisätietoja peruuntuneiden esitysten lippujen vaihtamisesta saa alla olevasta ohjeesta, joka avautuu klikkaamalla +-symbolia.

Loppuvuoden esityksiin hankitut liput voi vaihtaa tammikuun näytöksiin, joihin on vielä tilaa. Ostetut liput voi vaihtaa myös Sorin Sirkuksen lippulahjakorttiin, joka on vuoden ajan voimassa. Lahjakortti käy Sorin Sirkuksen tapahtumiin, jotka ovat myynnissä Lippu.fin kautta. Ota yhteys 31.12.2020 mennessä Lippupisteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi (otsikoi viesti Lippuvaihto Sorin Sirkus ja lisää viestiin yhteystietosi) tai puh. 0600 900 900 (ma-la klo 9-21, puhelun hinta 2€/min + pvm/mpm).

Poikkeuksellisessa tilanteessa asiakkaillamme on myös mahdollisuus tukea Sorin Sirkuksen tekemää nuorisotyötä. Käyttämätön lippu on myös arvokasta nuorisotyön tukemista, ja halutessaan lipun voi jättää palauttamatta.

Mikäli em. vaihtoehdot eivät sovi, voi liput palauttaa 31.12.2020 mennessä osoitteessa web.lippu.fi/palautus, Lippupiste palauttaa lipun hinnan ilman palvelumaksua ja toimituskulua.

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.