Sorin Sirkuksen kesäleireillä vielä joitakin paikkoja vapaana

Ooops!! Yritimme taikoa sateisen kesäkuun aurinkoiseksi, mutta onnistuimmekin alentamaan Loitsuja ja taikuutta -leirin hintaa! Tule kokeilemaan, millaisia taikatemppuja sinä onnistut tekemään. Leiri on suunnattu yli 10-vuotiaille ja se järjestetään 13.-17.6. Leirin hinta on nyt 72 €.

Hauskalla Pähkähullu professori ja aikakone -teemasirkusleirillä on muutama paikka vapaana 7-9-vuotiaille 6.-10.6. Tällä leirillä järjestetään yhteispäivä Sara Hildén kuvataidekoulun ja Suomen Teatteriopiston kanssa. Sirkuksen lisäksi luvassa on monipuolista taiteilua!

Yli 12-vuotiaiden akrobatia- ja ilma-akrobatialeirit tarjoavat fyysisiä haasteita niitä kaipaaville nuorille. Akrobatiassa (13.-17.6.) harjoitellaan temppuja permannolla sekä trampoliinilla, niin yksin kuin yhdessä. Ilma-akrobatiassa (6.-10.6.) kokeillaan eri ilmavälineitä mm. trapetsia, kangasta ja ilmarengasta. Juhannusviikon leiri (20.-23.6.) yhdistää nämä molemmat!

9-11-vuotiaiden sirkusleireillä tutustutaan eri sirkuslajeihin ja opetellaan jongleerausta ja tasapainoilua eri välineillä, tehdään akrobatiaa matolla ja ilmassa sekä harjoitellaan esiintymistä. Lisäksi pelataan pelejä sisällä tai ulkona sekä puuhataan kaikenlaista muuta mukavaa sään mukaan. Näillä leireillä on tilaa viikoilla 25 ja 26.

Lue lisää ja ilmoittaudu Sorin Sirkuksen kotisivujen kautta.

 

Tutustu kesäleirien 2022 kurssikuvauksiin
The following two tabs change content below.

Minna Kiilanto

Kirjoittaja ei ole enää Sorin Sirkuksen palveluksessa.