SORIN SIRKUKSEN JOULUSHOW TYÖRYHMÄLLE SIRKUKSEN LUMO –PALKINTO

Palkinto jaettiin 10.3.2013  Thalia-gaalassa ja sen jakaa Sirkuksen tiedotuskeskus. Palkinto myönnettiin tunnustukseksi suomalaisen sirkustaiteen hyväksi tehdystä työstä.

Perustelut:  Sirkuksen tiedotuskeskuksen jakama Sirkuksen Lumo -palkinto

2012 myönnetään Sorin Sirkuksen tirehtöörille Taina Kopralle, pukusuunnittelija Kitte Klemettilälle, sirkustekniselle vastaavalle Jouni Kivimäelle ja valosuunnittelija Eero Auviselle visuaalisesti näyttävästä ja ammattimaisesta nuorisosirkusesitysten valmistamisesta, joka huipentui viimevuotiseen Sorin Sirkuksen joulushow esitykseen.

Sorin Sirkuksessa on kehitetty vuosikymmenten ajan määrätietoisesti sirkuskoulun esitystoimintaa, mikä näkyy Sorin Sirkuksen joulushown lumoavassa visuaalisuudessa, ammattimaisessa otteessa turvallisuusasioita unohtamatta sekä esiintymisen ilossa ja taidossa.
Taina Kopran idearikkaus ja mielikuvituksellisuus esitysten maailman luomisessa hämmästyttää vuosi toisensa jälkeen. Sirkuspuvustukseen erikoistuneen suunnittelijan, Kitte Klemettilän fantastiset ja taidokkaat puvut loihtivat näyttämölle sirkuksen lumon. Eero Auvisen oma kokemus sirkuksen tekemisestä siirtyy myös näyttämölle, jonne hän luo sirkuksen taikaa valoillaan nostamalla esiin ja kadottamalla asioita. Jouni Kivimäen tarjoama sirkustekninen selkäranka ja huolenpito turvallisuudesta näkyy niin esitystoiminnassa kuin opetuksessa. Yhdessä he ovat vaikuttaneet Sorin Sirkuksen joulushown taustatiimissä jo yli vuosikymmenen.

Lisää Thalia-gaalassa palkituista

The following two tabs change content below.
Tekstin julkaisija on Sorin Sirkus ry.