Sorin Sirkuksen joulushow Kaila peilaa maneesin punaiseksi

Sorin Sirkuksen odotettu joulushow on jälleen aivan nurkan takana. Perjantaista 17.11. alkaen maneesilla nähdään Kaila, joka tarjoaa rytmin ja liikkeen ylistystä taidokkaan nykysirkuksen keinoin.

Esityksen tähtinä ovat jälleen kerran Sorin Sirkuksen esiintyvät-ryhmän nuoret, joiden taituruus hämmästyttää numero toisensa jälkeen ja saa katsojien sydämet sykkimään nopeammin. Kaila on täynnä huikeita temppuja ja akrobaattisia suorituksia, sirkusta parhaimmillaan.

– Kaila on visuaalinen nykysirkusteos. Se on väriä, sykettä, energiaa ja mielenkiintoista tunnelmaa, esityksen taiteellisesta visiosta ja ohjauksesta vastaava Taina Kopra kuvailee.

Kopra on tehnyt viime kuukaudet tiiviisti töitä esiintyvien nuorten kanssa. Osa ryhmästä on jo joulushow-konkareita mutta mukana on myös seitsemän ensikertalaista, jotka odottavat innokkaasti debyyttiään joulushow-yleisön edessä.

Tähtiroolissa show'ssa ovat myös visuaalisuus ja äänimaailma. Kaila on vaikuttava taiteellinen kokonaisuus, jonka synergiasta syntyy enemmän ja suurempaa kuin sen yksittäiset osaset. Esityksen tuotantoryhmässä on jälleen ollut joukko kokeneita huippuammattilaisia, joista suurin osa on ollut jo pitkään mukana tekemässä joulushow-esityksiä.

Sirkusteknisestä suunnittelusta ja -toteutuksesta vastaa Jouni Kivimäki, valosuunnittelusta Eero Auvinen, äänisuunnittelusta ja -tekniikasta Jarkko Keinänen sekä lavastussuunnittelusta Oskari Löytönen.  Pukusuunnittelijana on Kitte Klemettilä, naamiointi- ja maskeeraussuunnittelijana Jonna Kivimäki ja kampaussuunnittelijana Malla Tallgren.  Joona Kukkola on säveltänyt esityksen musiikin. Tanssikoreografiat on luonut tanssinopettaja Marjo Terästö.

Joulushow Kaila saa ensi-iltansa perjantaina 17. marraskuuta 2023 klo 18.00. Näytökset Sorin Sirkuksella jatkuvat 7.1.2024 saakka. Liput esityksiin myy Lippu.fi.

The following two tabs change content below.

Tero Aalto

Kirjoittaja on Sorin Sirkuksen viestintävastaava