Uutiset

Sorin Sirkuksen hupparit ennakkotilauksessa

musta-huppari-takaOletko aina haaveillut Sorin Sirkuksen logollisesta hupparista, mutta jäänyt ilman? Tai onko vanha hupparisi jo reissussa rähjääntynyt, ja kaipaat uutta? Eipä hätää, sillä kohta niitä taas saa! Olemme tilaamassa erän mustia, vetoketjullisia college-huppareita Sorin Sirkuksen logo-painatuksella. Huppareiden hinta on á 45 €.

Huppareita toimitetaan Sorin Sirkukselle ennakkotilausten mukainen määrä. Oma tilaus maksetaan ennakkoon varauksen yhteydessä Sorin Sirkuksen kahvioon ja samalla täytetään tilauskaavake, johon merkataan tilattujen tuotteiden lukumäärä ja koko. Myyjä ottaa tilauksen vastaan ja kuittaa sen maksetuksi. Huppareiden viimeinen tilauspäivä on 14.10.2016 ja valmiit tuotteet toimitetaan marraskuun alkupuoliskolla.

Hupparista on saatavilla seuraava koot:
Perusmalli: S-XXL sekä isommat koot 5XL asti
Ladyfit: XS-XXL
Lasten koot: 116 cm, 128 cm, 140 cm, 152 cm ja 164 cm

Mikäli oma koko arveluttaa, voi hupparia käydä kokeilemassa etukäteen (ilman painatusta). Kokeilusarja huppareista löytyy Sorin Sirkuksen kahviosta. Aikuisten huppareista kokeiltavissa ovat koot M, XL, XXL ja 5XL (perus) sekä S, L, XL ja XXL (Ladyfit). Lasten huppareista kokeilussa ovat koot 140 cm, 152 cm ja 164 cm.