Sorin Sirkuksella neljä hiihtolomaleiriä

Sorin Sirkus järjestää tänä vuonna neljä hiihtolomaleiriä. Leirit tarjoavat tekemistä eri ikäisille lapsille koulujen hiihtolomaviikolla, ja ne järjestetään 25.–27.2.2019 välisenä aikana.

Pienemmille lapsille suunnatut seikkailusirkusleirit yhdistävät sirkusta, pakohuonepelejä ja draamapedagogiikkaa. Leirit tutustuttavat lapsia sirkustekniikkaan koordinaatio-, motorisia ja ryhmätyötaitoja kehittämällä. Toinen leireistä on 4–6-vuotiaille ja toinen 7–10-vuotiaille.

Yli 10-vuotilaille lapsille on tarjolla tubetusta ja sirkusta yhdistävä leiri, jossa lapset pääsevät tutustumaan monipuolisesti eri sirkuslajeihin ja saavat opetella omia videokuvaustaitoja käsikirjoittamalla ja suunnittelemalla oman sirkusvideon. Sorin Sirkus tarjoaa välineet videoiden tekemiseen.

Yli 12-vuotiaille suunnattu leiri keskittyy katuakrobatiaan ja rohkeuden lisäämiseen uusien akrobatia- ja tanssitaitojen oppimisessa. Kurssilla hyödynnetään afrotanssin perusteita ja sen opetuskieli on englanti.

Ilmoittautuminen leireille on avattu ja osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Leirien tarkat ajankohdat, hinnat, kurssikuvaukset ja osallistumisohjeet ovat luettavissa lomaleirien lisätietosivulla.

.

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.