Sorin Sirkuksella kaksi uutta tuottajaa

Sorin Sirkuksella ovat aloittaneet tuottajina Lari Aaltonen ja Pertti Huovinen. Lari toimii sosiaalisen sirkuksen tuottajana, ja hän on Piia Karkkolan äitiysloman sijainen. Pertin vastuualueelle kuuluvat tiedotus ja produktiot. Tiimiin kuuluu myös Christopher Hokkanen, joka on toiminut sirkuksella tuottajana vuodesta 2017. Christopherin vastuualueella ovat keikat ja produktiot.

Lari Aaltonen on toiminut aikaisemmin Kulttuuriosuuskunta Uulussa ja Musiikkikoulu Uulun rehtorina. Aaltosella on pitkä kokemus musiikin alueelta ja pirkanmaalainen taiteen perusopetus, taiteen soveltavat menetelmät ja sosiaalisen sirkuksen toimintaympäristö ovat hänelle entuudestaan tuttuja.

Pertti Huovinen on työskennellyt kulttuurialan ammattikorkeakoulusektorilla ja näyttämötaiteen kentällä. Hän on toiminut myös lasten ja nuorten teatteri-ilmaisun ohjaajana sekä tuottajana erilaisissa esittävän taiteen projekteissa.

Lari ja Pertti ovat aloittaneet tehtävissään tammikuun 2019 alussa, ja heidät voi tavata Sorin Sirkuksella kuluvan vuoden aikana. Tuottajien yhteystiedot löytyvät henkilökuntalistauksesta.

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.