Sorin Perhesirkus, yli 3-vuotiaille lapsille vanhempineen

lauantai 11.3.–1.4., klo 11:30-12:30
max 28 osallistujaa, ohjaajat Sanna Kopra ja Kira Leppälä
>Kevään perhesirkusryhmät ovat TÄYNNÄ. Perhesirkusta on tulossa tiiviskursseina sekä talvilomalle (viikko 9/2023) että kesälle. Seuraa tiedotteitamme! 
Hinta: 
2 osallistujaa, 4 kertaa 82, 8 kertaa 148 € 
3-4 osallistujaa, 4 kertaa 108 €, 8 kertaa 194 € 
5-6 osallistujaa, 4 kertaa 122 €, 8 kertaa 219 €

Sorin Sirkuksen perhesirkuksessa koko perhe sukeltaa yhdessä sirkuksen ihmeelliseen ja värikkääseen maailmaan. Ohjelmassa on mm. tutustumista ilma-akrobatian, tasapainoiluun ja pariakrobatian saloihin. Sisältö on suunniteltu pääasiassa 3-7-vuotiaille sirkustähdille vanhempineen. Toiminta räätälöidään osallistujien mukaan. Vanhempien tilalle/lisäksi mukaan voi tulla isovanhempi/kummi/muu. Harjoituskerrat sisältävät sirkusharjoittelun lisäksi leikkejä ja rentoutumista.

Perhesirkukseen otetaan mukaan perheitä niin, että osallistujamäärä on maksimissaan 28. Huomaathan, että aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden niin, että vanhemmilla on käsiä ja silmiä jokaiselle lapselleen. Perhesirkukset toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 14 henkilöä. 

Ilmoittautuminen tammi-helmikuun kurssille tai koko kurssille 13.1. mennessä sähköpostitse sirkuskoulu@sorinsirkus.fi 
> kerro, millaisella kokoonpanolla osallistutte, lapsen/lasten ikä, kotiosoitteesi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Kerro lisäksi, onko jotain erityistä, mitä sirkusohjaajan on hyvä tietää.  

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua.  

Ilmoittautuminen on sitova. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Osallistumiskirjeet toteutuville kursseille lähetetään noin viikko ennen ensimmäistä kokoontumista. Sorin Sirkus ei vastaa sirkuskurssien vakuutuksista.

 

The following two tabs change content below.

Minna Kiilanto

Kirjoittaja ei ole enää Sorin Sirkuksen palveluksessa.