Sorin Perhesirkus, yli 3-vuotiaille lapsille vanhempineen

Lauantaisin ajalla 11.3.–1.4., klo 13:00-14:00
Uusi neljän kerran perhesirkusryhmä keväälle 2023.
Max. 28 osallistujaa, ohjaajat Sanna Kopra ja Kira Leppälä
Hinta: 
2 osallistujaa, 4 kertaa 82
3-4 osallistujaa, 4 kertaa 108 €
5-6 osallistujaa, 4 kertaa 122 €

Sorin Sirkuksen perhesirkuksessa koko perhe sukeltaa yhdessä sirkuksen ihmeelliseen ja värikkääseen maailmaan. Ohjelmassa on mm. tutustumista ilma-akrobatian, tasapainoiluun ja pariakrobatian saloihin. Sisältö on suunniteltu pääasiassa 3–7-vuotiaille sirkustähdille vanhempineen. Toiminta räätälöidään osallistujien mukaan. Vanhempien tilalle/lisäksi mukaan voi tulla isovanhempi, kummi tai muu aikuinen. Harjoituskerrat sisältävät sirkusharjoittelun lisäksi leikkejä ja rentoutumista.

Perhesirkukseen otetaan mukaan perheitä niin, että osallistujamäärä on maksimissaan 28. Huomaathan, että aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden niin, että vanhemmilla on käsiä ja silmiä jokaiselle lapselleen. Perhesirkukset toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 14 henkilöä. 

Ilmoittautuminen kurssille  mahdollisimman pian, viimeistään 8.3.2023 mennessä sähköpostitse opintosihteeri Arja Taskiselle arja.taskinen@sorinsirkus.fi 
> kerro, millaisella kokoonpanolla osallistutte, lapsen/lasten ikä, kotiosoitteesi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Kerro lisäksi, onko jotain erityistä, mitä sirkusohjaajan on hyvä tietää.  

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua.  

Ilmoittautuminen on sitova. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Osallistumiskirjeet toteutuville kursseille lähetetään noin viikko ennen ensimmäistä kokoontumista. Sorin Sirkus ei vastaa sirkuskurssien vakuutuksista.

 

The following two tabs change content below.

Arja Taskinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen opintosihteerinä.