Sorin Touhusirkus  (5-14 kk) 

Lauantaisin 25.9., 2.10., 9.10., 16.10. klo 10:30-11:30 (yhteensä 4 kertaa) 

Hinta 80 € 

Mukavaa sirkustouhua liikkumaan opetteleville sirkustähdille, jotka eivät vielä kipitä karkuun. Kurssilla lapset pääsevät sukeltamaan sirkuksen värikkääseen maailmaan. Lorut ja laulut ovat olennainen osa tuntia. Temppuja opetellaan yhdessä oman aikuisen kanssa monipuolisesti.  

Opettajina toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkusohjaajat. Kurssi järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.  

Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 5 lasta ja kurssille otetaan enintään 8 lasta yhdessä vanhemman kanssa. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita, rento asenne sekä avoin mieli riittävät. Jompikumpi vanhempi (tai vastaavasti mummi/kummi/muu aikuinen) on tervetullut mukaan sirkukseen!  

Kurssi maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssia ei voi maksaa osallistumiskertojen mukaan. Koko kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Osallistumiskirjeet toteutuville kursseille lähetetään viikko ennen ensimmäistä kokoontumista. Sorin Sirkus ei vastaa sirkuskurssien vakuutuksista.  

Tervetuloa Sorin Sirkuksen ihmeelliseen maailmaan!  

Uutiskaruselli

The following two tabs change content below.

Annukka Nevalainen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen sirkuskoulun opintosihteerinä.

Latest posts by Annukka Nevalainen (see all)