Sorifest lauantaina 27.4.2019

Sorifest järjestetään Sorin Sirkuksella lauantaina 27.4.2019 klo 11:00–15:00 välisenä aikana. Sorifest on sirkuskoulun lopputöiden ja valinnaisten opintokokonaisuuksien festivaali, jonka ohjelmassa on laajan oppimäärän oppilaiden lopputöitä ja valinnaisten opintokokonaisuuksien esityksiä.

Sirkuskoulun laajan oppimäärän lopputyöt ovat oppilaiden itse suunnittelemia ja valmistamia esityksiä. Kevään opintojen teemana on ollut esityksen valmistaminen, monitaiteellisuus ja esiintyminen. Ensimmäistä kertaa lopputöiden rinnalla nähdään taiteen perusopetuksen uuteen opetussuunnitelmaan kuuluvien valinnaisten opintojen esityskokonaisuuksia.

Sorifest jakaantuu kolmeen eri esityskokonaisuuteen, joista ensimmäinen, Mieletöntä nähdään 11:00–11:35 välisenä aikana. Mieletöntä sisältää valinnaisten opintojen esityksiä. Toinen kokonaisuus sisältää esitykset Akuma, Satumainen myrskytuuli ja Unisoppa, ja se nähdään 12:00–13:15 välisenä aikana

Päivän päättävä viimeinen kokonaisuus nähdään 14:15–15:00 välisenä aikana, ja siihen kuuluu laajan oppimäärän lopputyöt oppilailta Eero Hillo, Erika Kaunisto, Anna Knuuttila, Aleksanteri Mikkola, Pihla Oravasaari, Ella Voitila ja Sade-Maria Wiherkoski.

Sorifestin kokonaisuudet esitetään Sorin Sirkuksen maneesilla. Lippuja voi ostaa ennakkoon Holvista, ja tapahtumapäivänä ennen esitysten alkua ovelta. Sorifest kuuluu Maailman sirkuspäivän (20.4.2019) viikon ohjelmaan. Maailman sirkuspäivästä kerrotaan Sirkuksen tiedotuskeskuksen sivuilla.

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.