KoronavirusTiedotteetUutiset

Soilun tammikuun esitykset on peruttu

Ostetut liput voi palauttaa tai vaihtaa Sorin Sirkuksen lippulahjakorttiin

Sorin Sirkus joutuu peruuttamaan Joulushow Soilun tammikuun 2021 esitykset 15.12.2020 uusittujen Pirkanmaan koronasuositusten johdosta. Haluamme kiittää kaikkia katsojia ja sirkuksen ystäviä tuestanne poikkeuksellisena aikana.   

Kaikkiin peruttuihin esityksiin ostetut liput voi vaihtaa Sorin Sirkuksen lippulahjakorttiin, joka on vuoden ajan voimassa. Lahjakortti käy Sorin Sirkuksen tapahtumiin, jotka ovat myynnissä Lippu.fin kautta.  

Jos haluat vaihtaa lippusi Sorin Sirkuksen lippulahjakorttiin, ota yhteys 17.1.2021 mennessä Lippupisteeseen kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi (otsikoi viesti Lippuvaihto Sorin Sirkus ja lisää viestiin yhteystietosi) tai puh. 0600 900 900 (ma–la klo 9–21, puhelun hinta 2 /min + pvm/mpm).  

Poikkeuksellisessa tilanteessa asiakkaillamme on myös mahdollisuus tukea Sorin Sirkusta.  Käyttämätön lippu on arvokasta nuorisotyön tukemista, ja halutessaan lipun voi jättää palauttamatta.  

Mikäli edellä mainitut vaihtoehdot eivät sovi, liput voi palauttaa 17.1.2020 mennessä osoitteessa web.lippu.fi/palautus, Lippupiste palauttaa lipun hinnan ilman palvelumaksua ja toimituskulua. 

Loppuvuoden esityksiin hankitut liput voi vaihtaa tammikuun näytöksiin, joihin on vielä tilaa. Ostetut liput voi vaihtaa myös Sorin Sirkuksen lippulahjakorttiin, joka on vuoden ajan voimassa. Lahjakortti käy Sorin Sirkuksen tapahtumiin, jotka ovat myynnissä Lippu.fin kautta. Ota yhteys 17.1.2021 mennessä Lippupisteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi (otsikoi viesti Lippuvaihto Sorin Sirkus ja lisää viestiin yhteystietosi) tai puh. 0600 900 900 (ma-la klo 9-21, puhelun hinta 2€/min + pvm/mpm).

Poikkeuksellisessa tilanteessa asiakkaillamme on myös mahdollisuus tukea Sorin Sirkuksen tekemää nuorisotyötä. Käyttämätön lippu on myös arvokasta nuorisotyön tukemista, ja halutessaan lipun voi jättää palauttamatta.

Mikäli em. vaihtoehdot eivät sovi, voi liput palauttaa 17.1.2021 mennessä osoitteessa web.lippu.fi/palautus, Lippupiste palauttaa lipun hinnan ilman palvelumaksua ja toimituskulua.

The following two tabs change content below.
Pertti Huovinen

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.