Sirkustalvikurssi 7–10-vuotiaille

Ajankohta: maanantaista keskiviikkoon ma-ke 28.2.–2.3. klo 14.00–17.00

7–10-vuotiaiden kurssilla tutustutaan monipuolisesti eri sirkuslajeihin, opetellaan jongleerausta ja tasapainoilua eri välineillä, tehdään akrobatiaa matolla ja ilmassa sekä harjoitellaan esiintymistä.    

Kurssille mahtuu 20 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8.   

Kurssin hinta: 105 €, sisältäen mehun ja hedelmän  

Hinta Sorin Sirkuksen oppilaille -10 %, 94,50 €. Ilmoittaudu järjestelmässä “SORIN OPPILAS”-linkin kautta.

 

Kurssit maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli sille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Kurssilaiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Kurssikirjeet toteutuville kursseille lähetetään viikko ennen kurssia. 

Opettajina toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Kurssille tarvitaan mukaan lajiin soveltuvat, joustavat sisäliikuntavaatteet, henkilökohtainen vesipullo ja voimistelutossut. Kurssille voi osallistua myös paljain jaloin. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni.  

Kouluikäiset lapset ja nuoret käyttävät kursseilla suositusten mukaisesti kasvomaskia. 

The following two tabs change content below.

Minna Kiilanto

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen opintosihteerinä.