Sirkustalvikurssi 4–6-vuotiaille II

Vilkkaan kysynnän vuoksi 4–6-vuotialle on avattu toinen kurssi talvilomaviikolle!

Ajankohta: maanantaista keskiviikkoon 28.2.–2.3.2022 klo 12.00–13.30 välisenä aikana

Talvilomaviikon 2022 alle kouluikäisten lasten sirkuskurssilla tutustutaan leikin kautta monipuolisesti eri sirkuslajeihin, kokeillaan jongleerausta tai miten kelarullalla pystyy tasapainoilemaan, heitetään kuperkeikkoja ja uskaltaudutaan trapetsille roikkumaan.

Kurssille mahtuu 20 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8.   

Kurssin hinta on 65 euroa, sisältäen mehun.

Kurssit maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli sille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Kurssilaiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Kurssikirjeet toteutuville kursseille lähetetään viikko ennen kurssia.

Opettajina toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Kurssille tarvitaan mukaan lajiin soveltuvat, joustavat sisäliikuntavaatteet, henkilökohtainen vesipullo ja voimistelutossut. Kurssille voi osallistua myös paljain jaloin. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni.

Kouluikäiset lapset ja nuoret käyttävät kursseilla suositusten mukaisesti kasvomaskia.

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.