Sirkuslahjoja pukinkonttiin

Sirkuslahjat tuovat hyvää mieltä ja tukevat nuorisotoimintaa

Uniikit joululahjat Sorin Sirkukselta!

Mikä olisi parempaa kuin ilahduttaa lähimmäistään tai itseään pehmoisilla VIMMA x Sorin Sirkus –tuotteilla tai sirkuskurssilla! Ostamalla tuet samalla Sorin Sirkuksen tekemää nuorisotyötä.

 

VIMMA

Etsinnässä aktiivisen elämäntyylin tai vaikkapa sirkusharrastuksen kestävät vaatteet? Vai sittenkin rennot mutta tyylikkäät vermeet? Kotimainen VIMMA x Sorin Sirkus –vaatemallisto tarjoaa kaikkea tätä! Kestävien designtuotteiden edelläkävijän VIMMAn sirkusteemainen mallisto on myynnissä VIMMAn verkkokaupassa. 

 

Lahjaksi sirkuskurssi?

Sorin Sirkuksella järjestetään sirkuskursseja ja -leirejä kaikenikäisille. Ensi keväällä on tulossa kursseja vauva- ja taaperoikäisille sekä aikuisille. Nämä jos mitkä ovat ihania elämyslahjoja!

Kevään 2021 vauva- ja taaperosirkuskursseilla eri-ikäiset sirkustähdet sukeltavat yhdessä oman aikuisen kanssa sirkuksen värikkääseen maailmaan. Lorut, laulut ja yhdessä temppuileminen ovat olennainen osa pienempien sirkustuntia. Vauhdikkammille ja innokkaille taaperoille tarjotaan tila ja mahdollisuus kokeilla omia rajojaan ja kykyjään turvallisessa, mutta stimuloivassa ympäristössä. 

Aikuisten kurssitarjonnasta löytyy keväälle muun muassa ilma-akrobatiaa ja jongleerausta kaikentasoisille sirkustelijoille. 

Kursseille voit ilmoittautua täällä.

The following two tabs change content below.

Piia Karkkola

Kirjoittaja ei ole enää Sorin Sirkuksen palveluksessa.