Sirkusharrastusta koko perheelle

KURSSI TÄYNNÄ! Perhesirkuksessa koko perhe sukeltaa yhdessä sirkuksen ihmeelliseen ja värikkääseen maailmaan. Ohjelmassa on mm. tutustumista ilma-akrobatian, tasapainoiluun ja pariakrobatian saloihin. Sisältö on suunniteltu pääasiassa 3–7 -vuotiaille sirkustähdille vanhempineen. Toiminta räätälöidään osallistujien mukaan. Vanhempien tilalla/lisäksi mukaan voi tulla isovanhempi/kummi/muu. Harjoituskerrat sisältävät sirkusharjoittelun lisäksi leikkejä ja rentoutumista.

Sorin Perhesirkus, yli 3-vuotiaat lapset vanhempineen
Aika: lauantai 9.9.–14.10., klo 11:00-12:00 (6 kertaa)
Ohjaajat: Kira Leppälä ja Tytti Vuolle

Hinta: 2 osallistujaa 115 € | 3-4 osallistujaa 145 € | 5-6 osallistujaa 165 €

Perhesirkukseen otetaan mukaan perheitä niin, että osallistujamäärä on maksimissaan 28. Aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden niin, että vanhemmilla on käsiä ja silmiä jokaiselle lapselleen. Perhesirkukset toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 14 henkilöä. 

Perhesirkukseen ilmoittautuminen 23.8. mennessä alla olevalla lomakkeella.

Jos ei, ota rasti pois ruudusta ja kerro laskutustiedot alimmaisessa tekstilaatikossa.

Kurssien laskutus tapahtuu elokuussa. Kurssia ei voi maksaa osallistumiskertojen mukaan. Koko kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Mikäli ostat kurssin lahjaksi, voit ostotapahtuman jälkeen olla yhteydessä sirkuskoulun toimistoon (arja.taskinen@sorinsirkus.fi) ja pyytää sirkuksen kuvallisen lahjakorttipohjan.

Osallistumiskirjeet toteutuville kursseille lähetetään viikko ennen ensimmäistä kokoontumista. Sorin Sirkus ei vastaa sirkuskurssien vakuutuksista.

The following two tabs change content below.

Tero Aalto

Kirjoittaja on Sorin Sirkuksen viestintävastaava