Sirkus kielen oppimisen tukena

Miten sirkus voi tukea kielen oppimista alakouluissa? Tässä toiminnallisessa täydennyskoulutuksessa perehdytään sirkusmenetelmiin, joilla tuetaan kielen oppimista osallistavasti ja lapsilähtöisesti. Koulutus tarjoaa työkaluja käyttää sirkusmenetelmiä omassa opetuksessa kaikenlaisille ja kaikenikäisille alakoulujen oppijoille. 

Monipäiväinen koulutus

Aika: 7.9.2022 klo 13.00 - 17.00 ja 21.9.2022 13.00–17.00Paikka: Sorin Sirkus, Ahlmannintie 63, Tampere

Hinta: ilmainen / 100 € (lisätietoja tästä)

Sirkus on taiteenlaji, joka harjaannuttaa oppilaita rohkeuteen, esiintymiseen ja itseilmaisuun sekä opettaa virheiden hyväksymistä ja turvallista epäonnistumista. Kehollisena lajina se kehittää koordinaatiota ja kehotuntemusta ja toimii hyvin ryhmäytymisen välineenä. Hauskuus ja ilo ovat aina sirkuksessa läsnä. Koulutuksessa hyödynnetään mm. jongleerausta, akrobatiaa, klovneriaa ja tasapainoilua.

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä ennakkotaitoja. Koulutuksen menetelmät on pääsääntöisesti toteutettavissa koulujen luokkatiloissa. Koulutus toteutetaan kahden iltapäivän lähikoulutuksena. Koulutuspäivien välissä osallistujat tekevät itsenäisesti toteutettavat etätehtävät.

Varustauduthan koulutukseen liikkumiseen sopivilla, joustavilla vaatteilla.

Koulutus on Suomen Nuorisosirkusliiton jäsensirkusten kehittämä kokonaisuus. Kouluttajina toimivat sosiaalisen sirkuksen ja taidekasvatuksen ammattilaiset.

The following two tabs change content below.

Eveliina Saxman

Kirjoittaja ei ole enää Sorin Sirkuksen palveluksessa.