Koronavirus

Sirkuksessa kaverista pidetään huolta

Pyydämme katsojia tutustumaan etukäteen joulushow-esitysten turvallisuusohjeisiin

Koronapandemian aikana turvallisuus on tärkeintä joulushow-esityksissä. Haluamme pitää huolta esiintyjiemme, henkilökuntamme ja katsojiemme terveydestä. Näiden ohjeiden avulla pääset katsomaan Sorin Sirkuksen joulushow-esitystä sekä varmistat turvallisen tapahtumakokemuksen itsellesi ja muille. Ohjeistukset perustuvat esittävän taiteen sektorin ja viranomaisten yleisöturvallisuusohjeisiin.

 

Tunnin esitys, kaksi katsomolohkoa ja kaksi eri sisäänkäyntiä

Joulushow Soilu on tunnin mittainen ja katsojia otetaan Sorin Sirkukselle alle puolet normaalista katsojamäärästä. Esityksessä ei ole väliaikaa. Katsomo on kahdessa eri lohkossa, joilla on oma sisäänkäyntinsä. Lohkoista on yhtä hyvä näkyvyys lavalle. Varmistamme katsojille riittävät turvaetäisyydet numeroimattomilla paikoilla ja ohjaamalla katsojat katsomoon seurueittain. Katsojien välille jää riittävä turvaväli. Vaatesäilytys on poistettu käytöstä.

Turvallisuussyistä kaikki tapahtumaliput myydään ainoastaan valtuutetun välittäjän (lippu.fi) kautta. Katsojien yhteystiedot kerätään lipunoston yhteydessä tietosuojaa noudattaen, ja ne luovutetaan vain tarvittaessa ainoastaan alueellisille terveysviranomaisille.  

Pyydämme katsojia käyttämään harkintaa oman voinnin suhteen. Joulushow-esitykseen ei saa tulla sairaana tai oireisena.

Suosittelemme lipun ostamista ennakkoon. Jos tapahtumassa on tilaa, omalla laitteella voi ostaa mobiililipun vielä paikan päällä verkosta ennen esityksen alkua.

 

Kasvomaskit kaikille katsojille

Pyydämme katsojia pesemään tai desinfioimaan kätensä esitykseen saavuttaessa ja esityksestä poistuttaessa. Pyydämme pitämään riittävän turvavälin muihin katsojiin ja henkilökuntaamme. Turvaväleistä on syytä huolehtia kaiken liikkumisen aikana, myös wc-käyntien yhteydessä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikenikäisille sirkuskävijöille. Jos oma kasvomaski unohtuu kotiin, sisäänkäyntien myyntipisteiltä voi ostaa kertakäyttöisiä kasvomaskeja. Myyntipisteillä suosittelemme käyttämään ensisijaisesti lähi- tai mobiilimaksua.

 

Artikkelin kuva: Heikki Järvinen

The following two tabs change content below.
Pertti Huovinen

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.