Seniorisirkuksen startti tammikuun puolivälissä – ilmoittautuminen on nyt avattu

Seniorikurssilla pidetään mieli virkeänä, nivelet liikkuvina ja tasapainoaisti terävänä hyvässä seurassa ja hyvällä mielellä, rennosti ja hauskasti.   

Kehitämme yhdessä kehon koordinaatiota mm. jongleerausharjoituksilla ja treenaamme sorminäppäryyttä taikatempuilla ja pystyssä pysymistä tasapainoharjoituksilla.  Harjoitukset on suunniteltu joustaviksi, jotta jokainen voi haastaa itseään sopivasti omaa kehoa kuunnellen ja oman kuntonsa ja taitonsa mukaan.  Mitään ennakkotaitoja ei tarvita. Tunneilla panostetaan yhteisölliseen tekemiseen ja niissä on varattu aikaa myös yhdessä olemiseen ja ryhmään tutustumiseen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki senioreiksi itsensä mieltävät ihmiset.  

Senioriryhmä kokoontuu kevään aikana 10 kertaa, maanantaisin 15.1.–25.3.24 klo 13–14. (Ei talvilomaviikolla 26.2.2024.)

Hinta 100 €

Viimeinen ilmoittautumispäivä 4.1.2024.

Kurssi maksetaan ilmoittautuessa, ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssia ei voi maksaa osallistumiskertojen mukaan. Koko kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Osallistumiskirjeet toteutuville kursseille lähetetään viikko ennen ensimmäistä kokoontumista. Sorin Sirkus ei vastaa sirkuskurssien vakuutuksista.  

Kurssit toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8 ja kursseille otetaan enintään 10 osallistujaa. Kurssit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. 

Lisätietoja Seniorisirkuksesta antaa tuottaja Katja Tuuli, katja.tuuli@sorinsirkus.fi

The following two tabs change content below.