KoronavirusTiedotteetUutiset

Poikkeusjärjestelyt Sorin Sirkuksella jatkuvat 13.5.2020 saakka

Suomen hallituksen päätösten johdosta sirkuksen taiteen perusopetus jatkuu poikkeusjärjestelyin 13.5.2020 saakka. Sorin Sirkuksen taiteen perusopetuksen varhaisiän, yleisen oppimäärän sekä laajan oppimäärän L1–L3-ryhmien oppitunnit järjestetään kevätlukukauden loppuun saakka etäopetuksena. Laajan oppimäärän L4–L7-ryhmien opetus jatkuu myös etäopetuksena.

Tilanteen niin salliessa, ryhmille pyritään järjestämään erilliset kevättapaamiset touko-kesäkuun vaihteessa. Sorin Sirkus ei ota riskejä kokoontumisissa, joten kaikki mahdolliset toukokuun-kesäkuun vaihteen harjoitukset ja tapaamiset järjestetään vain, mikäli Suomen hallitus ja viranomaiset katsovat tilanteen turvalliseksi. Mahdollisista tapaamisista tiedotetaan erikseen.  

Uudessa ja yllättävässä tilanteessa Sorin Sirkuksen etäopetusta kehitetään koko ajan, ja opetuksen tueksi otetaan käyttöön uusia teknisiä alustoja. Loppukeväästä pyritään myös vuorovaikutuksellisempaan toimintaan. Sorin Sirkuksen tavoitteena on järjestää niin poikkeusolosuhteissa kuin tulevaisuudessakin korkeatasoista sirkusopetusta.

Sorin Sirkus katsoo luottavaisesti eteenpäin ja seuraavan syyslukukauden valmistelu aloitetaan pian. Opettajat ovat yhteydessä omien ryhmiensä oppilaisiin ja heidän vanhempiinsa Wilma-järjestelmän kautta. Wilman kautta tiedotetaan kaikista opetukseen ja poikkeusjärjestelyihin liittyvistä asioista. 

The following two tabs change content below.
Pertti Huovinen

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.