Perhesirkus syyslomaviikolla TÄYNNÄ

ma-ke 17.-19.10.2022 klo 17:30-19:00 
Hinta: 
1 aikuinen + 1 lapsi 86 €  
1-2 aikuista + 2 lasta 94 €  
2 aikuista + 3 > lasta 104 €
 

Sorin Sirkuksen perhesirkuksessa koko perhe sukeltaa yhdessä sirkuksen ihmeelliseen ja värikkääseen maailmaan. Ohjelmassa on mm. tutustumista ilma-akrobatian, tasapainoiluun ja pariakrobatian saloihin. Sisältö on suunniteltu pääasiassa 2-6-vuotiaille sirkustähdille vanhempineen. Toiminta räätälöidään osallistujien mukaan. Vanhempien tilalle/lisäksi mukaan voi tulla isovanhempi/kummi/muu. Harjoituskerrat sisältävät sirkusharjoittelun lisäksi leikkejä ja rentoutumista.

Perhesirkukseen otetaan mukaan perheitä niin, että osallistujamäärä on maksimissaan 25. Huomaathan, että aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden niin, että vanhemmilla on käsiä ja silmiä jokaiselle lapselleen. Perhesirkukset toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 14 henkilöä. 

Ilmoittautuminen 10.10. mennessä sähköpostitse minna.kiilanto@sorinsirkus.fi 
> kerro, millaisella kokoonpanolla osallistutte leirille, lapsen/lasten ikä, kotiosoitteesi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Kerro lisäksi, onko jotain erityistä, mitä sirkusohjaajan on hyvä tietää.  

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua.  

Ilmoittautuminen on sitova. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Osallistumiskirjeet toteutuville kursseille lähetetään noin viikko ennen ensimmäistä kokoontumista. Sorin Sirkus ei vastaa sirkuskurssien vakuutuksista.

 

The following two tabs change content below.

Minna Kiilanto

Kirjoittaja ei ole enää Sorin Sirkuksen palveluksessa.