Uutiset

Nuorisopassin hyödyntäminen sirkusleireillä

Nuorisopassi käy maksuvälineenä Sorin Sirkuksen kesän 2021 lajileireillä (yli 12-vuotiaat lapset ja nuoret) ilmoittautumisen ja leirimaksun yhteydessä. Nuorisopassi on valtakunnallinen, nuorille suunnattu etujärjestelmä, jonka avulla kaupungit, kunnat, seurat ja muut toimijat voivat tarjota liikuntaan, kulttuuriin ja liikkumiseen liittyviä etujaan paikallisille nuorille. Edut on tarkoitettu kaikille tamperelaisille seitsemäsluokkalaisille (syksyllä kahdeksasluokkalaisia) ja toisen asteen ensimmäisen ja toisen luokan opiskelijoille (lukiot ja ammattikoulut).

Passille ladattu 100 euroa on käytettävissä erilaisiin harrastuksiin vuoden 2021 loppuun asti. Edut näkyvät Nuorisopassi-sovelluksessa, jonka oppilas voi ladata älypuhelimelleen. Jos nuorella ei ole älypuhelinta, edut voi pyytää sähköpostiin. Oppilas voi käyttää etua samaan tapaan kuin aikuiset liikunta- ja kulttuuriseteleitään.

Etujen hyödyntäminen leiri-ilmoittautumisen ja -maksun yhteydessä 

Nuorisopassia voi hyödyntää maksuvälineenä Sorin Sirkuksen lajileirien ilmoittautumisen yhteydessä. Voit valita joko 50 tai 100 euron edun. Varaa paikkasi ilmoittautumalla sähköpostitse osoitteeseen annukka.nevalainen@sorinsirkus.fi. Kerro viestissä, mille lajileirille haluat osallistua sekä nimesi, ikäsi, kotiosoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Lisää viestiin myös huoltajan nimi ja sähköpostiosoite.  

Tullessasi leirille, aktivoi Nuorisopassista valitsemasi etu 50 tai 100 euroa ja maksa leirimaksun loppuosa joko Mobile Pay:lla, pankkikortilla tai käteismaksulla.  

Lisätietoja etujen hyödyntämisestä voi lukea Tampereen kaupungin sivuilta

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.