Leirit & kurssit

Sorin Sirkuksella järjestetään sirkuskursseja ja leirejä kaikenikäisille. Säännöllisesti järjestettävät leirit pidetään syyslomalla, hiihtolomalla ja kesällä. Kursseja järjestetään vauva- ja taaperoikäisille sekä aikuisille.

Taikurikerho, kaikille yli 10-vuotiaille

Taikurikerhossa opiskellaan laajasti taikuuden perusteita korttitempuista suuriin illuusioihin ja mentalismista lähitaikuuteen. Kerho on tarkoitettu kaikille yli 10-vuotiaille taikuudesta kiinnostuneille, on sitten vasta-alkaja, harrastaja tai ammattilainen. Kerhoon voi tulla myös yhdessä vanhemman kanssa. Kerhon vetäjänä toimii useasti palkittu taikuri Pasi Hyvärinen

  • Kurssilla opetellaan muun muassa:
  • lukemaan ihmisen ajatuksia
  • taikomaan esineitä kadoksiin ja näkyviin
  • monistamaan, katkaisemaan ja ehjäämään esineitä
  • leijuttamaan esineitä
  • tekemään erilaisia taikoja arkipäivän esineillä ja asioilla

Taikurikerho kokoontuu maanantaisin klo 19.15-20.45.

Sorin sirkuskoululaisille taikurikerho on opetussuunnitelmaan kuulumaton lisätunti ja sen hinta on 48 € syyslukukausi ja 51 € kevätlukukausi. Merikarhuille ja sirkuskoulun ulkopuolisille osallistujille Taikurikerhon hinta on 179 € syksy ja 193 € kevät.

Otamme uusia taikuudesta kiinnostuneita mukaan läpi lukuvuoden. Ilmoittautumiset sirkuskoulun toimistoon elina.salminen(at)sorinsirkus.fi

Vauva- ja taaperosirkus on lapsen ja vanhemman yhteistä toimintaa ja temppuilua. Harjoitusten, laulujen, lorujen sekä temppujen kautta lapsi pääsee tutustumaan omaan kehoonsa. Vanhemmat saavat puolestaan kevyttä liikuntaa, varmuutta esim. vauvan käsittelyyn sekä ennen kaikkea hauskaa yhteistä aikaa lapsen kanssa!  Vauva- ja taaperosirkuksessa tutustumme akrobatiaan, jongleeraukseen, tasapainoiluun sekä ilma-akrobatiaan.

Keväällä 2019 järjestimme seuraavat kurssit:

Sorin Sylisirkus (n. 4-9 kk:n ikäisille)
Rauhallista tekemistä lähellä omaa aikuista ihan pienille sirkustähdille. Laulut ja lorut ovat tärkeä osa sirkustuntia ja temppuja tehdään rauhassa, lapsentahtisesti. Toistot tuovat pikkuisille turvallisuuden tunnetta. Ainoa pääsyvaatimus on, että lapsi kannattelee jo päätään. Kurssi päättyy viimeisellä kerralla esitykseen, jonne kurssilaiset saavat kutsua yleisöä.

Sorin Touhusirkus (n. 6-14 kk:n ikäisille)
Mukavaa sirkustouhua jo liikkumaan opetteleville sirkustähdille, jotka eivät vielä kipitä karkuun. Tällä kurssilla lapset pääsevät sukeltamaan sirkuksen värikkääseen maailmaan. Lorut ja laulut ovat edelleen olennainen osa tuntia. Temppuja yhdessä oman aikuisen kanssa opetellaan jo monipuolisemmin. Kurssi päättyy viimeisellä kerralla esitykseen (klo 11.30), jonne kurssilaiset saavat kutsua yleisöä
>> Syli- ja Touhusirkus yhdistetään koko ikäluokalle sopivaksi. PERUTTU
Ilmoittaudu Touhusirkus B. keväällä 2019 tiistaisin 12.3., 19.3., 26.3. ja 2.4. kello 9.30-10.30

Hinta 80 €.

Sorin Seikkailusirkus (n. 1-2-vuotiaille) TOTEUTUU, VIELÄ TILAA!
Sirkusseikkailua jo kävelemään oppineille sirkustähdille. Nyt sirkustähdet tutkivat maailmaa jo innokkaasti, kun pääsevät etenemään omin jaloin. Tällä kurssilla aikuinen toimii lapselle oppaana tämän seikkailulla, mutta toki sirkustunti sisältää myös lauluja, loruja sekä yhdessä temppuilua. Kurssi sopii hyvin myös rauhallisemmille 2-3-vuotiaille lapsille, jotka eivät pidä Vauhtisirkuksen hurjasta hulinasta.
Kurssi B. lauantaisin 16.3., 23.3., 30.3. ja 6.4. kello 9.30-10.30

Hinta 80 €.

Sorin Vauhtisirkus (n. 2-3-vuotiaille)
Vauhdikasta menoa hurjapäisille sirkustähdille. ”Aikuiset, pysykää perässä!” Tämän kurssin päätarkoitus on tarjota innokkaille energiapakkauksille tila ja mahdollisuus kokeilla omia rajojaan ja kykyjään turvallisessa, mutta stimuloivassa ympäristössä. Paikallaan olon tarve sekä sääntöjen määrä on minimoitu.
Kurssi B. lauantaisin 16.3., 23.3., 30.3. ja 6.4. kello 10.35-11.35 TÄYNNÄ
Kurssi C. lauantaisin 16.3., 23.3., 30.3. ja 6.4. kello 11.40-12.40 UUSI! VIELÄ TILAA!
Hinta 80 €.

Kurssit toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6 lasta ja kursseille otetaan enintään 12 lasta vanhempineen. Kurssi-ilmoittautuminen ja maksu on sitova. Toteutuvan kurssin maksun palautus on mahdollista vain esittämällä lääkärintodistus. Mitään ennakkotaitoja ei kursseilla vaadita, rento asenne sekä avoin mieli riittävät. Kumpikin vanhempi (tai vastaavasti mummi/kummi/muu aikuinen) on tervetullut mukaan sirkustelemaan!

Sorin Sirkuksella järjestetään koulujen lomaviikoilla sirkusleirejä

Parasta tekemistä lomaviikolle! Leireillä harjoitellaan mm. tasapainoilua, jongleerausta, akrobatiaa ja ilma-akrobatiaa. Leireillä ei tarvitse aikaisempaa kokemusta, utelias ja iloinen mieli riittävät. Leirejä järjestetään kolme kertaa vuodessa; syyslomalla, hiihtolomalla ja kesällä.  

Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.

Kesäkuussa on tarjolla viikoittain erilaisia ja eripituisia leirejä. Tutustu huolella leirikuvauksiin ja ilmoittaudu sinulle sopivalle leirille.

Kesäleirit maksetaan ilmoittautuessa ja kurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Hintaan kuuluu 4–6-vuotiaiden leireillä, seikkailuleireillä, puolipäiväleireillä sekä lajileireillä hedelmä ja mehu, ja kokopäiväleireillä lämmin ruoka. Lomaleiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin.

Leirimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Leirikirjeet toteutuville leireille lähetetään kaksi viikkoa ennen leiriä.

Kurssi-ilmoittautumiseen pääset tästä. Huomioithan, että lomakkeella voi tehdä vain yhden ilmoittautumisen kerrallaan.

Tarjouspyyntö (lomake) SIRKUSKURSSI (* merkityt pakollisia)

Sirkuskurssin toivottu ajankohta *

Kurssin kesto * (1 – 5 h)

Osallistujien arvioitu määrä *

Järjestetäänkö kurssi Sorin Sirkuksen tiloissa vai muualla *

Lyhyt kuvaus osallistujista *

Muuta huomioitavaa tai kysymyksiä

Yhteyshenkiön nimi *

Yhteyshenkilön sähköposti *

Yhteyshenkilön puhelinnumero *

Pyrkikää vastaamaan kaikkiin kysymyksiin.

Vietä huimapäinen tuokio sirkuksen parissa!

Jokaisessa meissä asuu sirkustähti! Sorin Sirkuksen sirkuskoulu tarjoaa hulvatonta ja hikoiluttavaa toimintaa yhdessä! Ilo, heittäytyminen, luottamus, hulluttelu ja yhteistyö ovat teemoja, joiden ympärille työpaja rakentuu.

Työpajassa sukelletaan sirkuksen ihmeelliseen maailmaan ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Osallistujat pääsevät kokeilemaan omia rajojaan ja ryhmän vahvuuksia muun muassa tasapainoilun, ryhmäakrobatian ja jongleerauksen avulla. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita. Sirkustelun ohessa porukka pääsee nauramaan ja puhaltamaan yhteen hiileen erilaisten mukavien harjoitteiden myötä. Sirkustyöpaja sopii minkälaiselle porukalle tahansa, niin aikuisille kuin lapsille. Sisältö on tarvittaessa räätälöitävissä tilaajan toiveiden mukaan.

Työpajan hinta sisältää sirkusopetuksen, tilan ja välineiden käytön.

Pajan kesto voi olla 1 – 5 tuntia
Osallistujia voi olla 5 – 50

Tarjouspyyntölomake

Lisätiedot:
Lari Aaltonen, tuottaja
lari.aaltonen@sorinsirkus.fi
044 345 3748

Taitoja työelämään! Poweria porukkaan!
Puhtia arkeen! Iloa Elämään!

Jokaisessa aikuisessakin asuu sirkustähti! Sirkus tarjoaa työyhteisölle tai muulle porukalle, uudenlaista, virkistävää ja voimauttavaa toimintaa yhdessä. Ilo, heittäytyminen, luottamus, hulluttelu ja yhteistyö ovat teemoja, joiden ympärille työpaja rakentuu.

Työpajassa sukelletaan sirkuksen ihmeelliseen maailmaan ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Osallistujat pääsevät kokeilemaan omia rajojaan ja ryhmän vahvuuksia muun muassa tasapainoilun, ryhmäakrobatian ja jongleerauksen avulla. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita. Sirkustelun ohessa porukka pääsee nauramaan ja puhaltamaan yhteen hiileen erilaisten mukavien harjoitteiden myötä. Yritykset, yhdistykset, ym., sirkustyöpaja sopii minkälaiselle porukalle tahansa! Sisältö on tarvittaessa räätälöitävissä tilaajan toiveiden mukaan.

Työpajojen yhteyteen voi liittää mahdollisuuksien mukaan ruokailun, seminaarin, koulutusta ja sirkusesityksen. Työpajan hinta sisältää sirkusopetuksen, tilan ja välineiden käytön sekä kahvituksen ennen tai jälkeen pajan.

Pajan kesto voi olla 2–6 tuntia
Osallistujia voi olla 5–100

Tilatessanne pajaa ainakin osallistujien arvioitu määrä ja kesto olisi hyvä olla tiedossa!

Lisätiedot ja tilaukset:
Lari Aaltonen, tuottaja
lari.aaltonen@sorinsirkus.fi

Ilmoittautumislomakkeet löytyvät osoitteesta:

https://sorinsirkus.inschool.fi/browsecourses

Tilauskurssit

Lari Aaltonen, tuottaja
lari.aaltonen@sorinsirkus.fi

Liittymällä Lyhytkurssit -sähköpostilistalle saat tietoa tulevista kursseista: