Syyssirkusleirit

Sorin Sirkuksella järjestetään koulujen syyslomaviikolla sirkusleirejä

Parasta tekemistä syyslomaviikolle! Syyslomalla on tarjolla perhesirkusta ja sirkusleirejä eri-ikäisille sirkuksesta kiinnostuneille. Syyssirkusleireillä harjoitellaan mm. tasapainoilua, jongleerausta, akrobatiaa ja ilma-akrobatiaa. Leireillä ei tarvitse aikaisempaa kokemusta, utelias ja iloinen mieli riittävät. 

Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. Tutustu huolella leirikuvauksiin ja ilmoittaudu sinulle sopivalle leirille. 

Syyssirkusleiri maksetaan ilmoittautuessakurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Leiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. 

Leirit maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Leirimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Leirikirjeet toteutuville leireille lähetetään viikko ennen leiriä. 

Kurssi-ilmoittautumiseen pääset tästä. Huomioithan, että lomakkeella voi tehdä vain yhden ilmoittautumisen kerrallaan.

The following two tabs change content below.
Tekstin julkaisija on Sorin Sirkus ry.