Leirit ja kurssit

Lomaleirit

Sorin Sirkuksella järjestetään koulujen lomaviikoilla sirkusleirejä

Parasta tekemistä lomaviikolle! Leireillä harjoitellaan mm. tasapainoilua, jongleerausta, akrobatiaa ja ilma-akrobatiaa. Leireillä ei tarvitse aikaisempaa kokemusta, utelias ja iloinen mieli riittävät. Leirejä järjestetään kolme kertaa vuodessa; syyslomalla, hiihtolomalla ja kesällä.  

Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.

Kesäkuussa on tarjolla viikoittain erilaisia ja eripituisia leirejä. Tutustu huolella leirikuvauksiin ja ilmoittaudu sinulle sopivalle leirille.

Kesäleirit maksetaan ilmoittautuessa ja kurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Hintaan kuuluu 4–6-vuotiaiden leireillä, seikkailuleireillä, puolipäiväleireillä sekä lajileireillä hedelmä ja mehu, ja kokopäiväleireillä lämmin ruoka. Lomaleiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin.

Leirimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Leirikirjeet toteutuville leireille lähetetään kaksi viikkoa ennen leiriä.

Kurssi-ilmoittautumiseen pääset tästä. Huomioithan, että lomakkeella voi tehdä vain yhden ilmoittautumisen kerrallaan.