Liity Sorin Sirkus ry:n jäseneksi

Sorin Sirkus toimii yhdistyspohjalta ja arvoihimme kuuluvat sekä sirkuksen avoimuus, että pyrkimys pitää sirkusharrastus mahdollisimman saavutettavana. Tarvitsemme kuitenkin tukea näihin tavoitteisiin päästäksemme. Helpoin tapa osallistua ja auttaa on liittyä yhdistyksen jäseneksi!

Jokainen Sorin sirkuskoululainen on jo Sorin Sirkus ry:n jäsen, mutta vanhemmat tai muuta kiinnostuneet voivat halutessaan myös liittyä jäseniksi ja tukea siten sirkuskoulua sekä Sorin Sirkuksen muuta toimintaa.

Jäsenet saavat Sorin Sirkuksen uutiskirjeen sekä kutsun Maneesi haltuun -tapahtumiin. Vuonna 2016 yhdistyksen jäsenmaksu on 39 euroa. Jäseneksi voi liittyä täyttämällä jäsenkaavakkeen, joka löytyy sirkuskoulun kahviosta tai sirkuksen kotisivuilta osoitteesta https://www.sorinsirkus.fi/sorin-sirkus/liity-kannatusjaseneksi/. Voit myös liittyä kannatusjäseneksi samalla lomakkeella.

Mikäli olisit valmis lahjoittamaan toimintaan myös aikaasi, kaipaamme aina myös talkoolaisia. Talkootoiminnasta löydät lisätietoa osoitteesta https://www.sorinsirkus.fi/vanhempainrinki/

The following two tabs change content below.
Tekstin julkaisija on Sorin Sirkus ry.