Sorin Sirkus

Jäsenyys ja kannatusmaksu

Sorin Sirkus toimii yhdistyspohjalta ja arvoihimme kuuluvat sekä sirkuksen avoimuus, että pyrkimys pitää sirkusharrastus mahdollisimman saavutettavana. Tarvitsemme kuitenkin tukea näihin tavoitteisiin päästäksemme ja ehkä helpoin tapa osallistua ja auttaa on liittyä yhdistyksen jäseneksi. Jokainen sirkuskoululainen on automaattisesti Sorin Sirkus ry:n jäsen, mutta vanhemmat tai muut kiinnostuneet voivat halutessaan liittyä jäseniksi ja tukea siten sirkuskoulua sekä Sorin Sirkuksen muuta toimintaa.

Liittyminen jäseneksi tapahtuu täyttämällä jäsenlomakkeen. Teille lähetetään lasku jäsenmaksusta sähköpostilla kerran vuodessa. Jäsenmaksun suuruus päätetään vuosittain yhdistyksen kokouksessa. Jäsenyyden voi irtisanoa koska vain ilmoittamalla siitä kirjallisesti Sorin Sirkukselle.

Voit myös kannattaa toimintaa maksamalla vapaavalintaisen kannatusmaksun yhdistykselle. Näin, et sitoudu jäsenyyteen vaan kannatat toimintaa kertaluonteisesti. Täyttämällä lomakkeen saatte kannatusmaksun suorittamiseen maksuohjeet sähköpostitse.

Nimi (pakollinen)

Yrityksen tai yhteisön nimi

Syntymäaika (jäsenille pakollinen)

Osoite (jäsenille pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Haluan liittyä yhdistyksen jäseneksi (jäsenmaksu 42 € / vuosi).
Jäsenmaksu laskutetaan vuosittain.

Haluan tukea toimintaa kannatusmaksulla.
Kannatusmaksun summa:
Saatte ohjeet kannatusmaksun suorittamiseen sähköpostitse.

captcha

Kirjoita ylläoleva koodi tähän