Koronapassi käytössä joulushow-esityksissä 6.12. alkaen

Sorin Sirkus ottaa koronapassin käyttöön joulushow-esityksissä 6.12.2021 alkaen. EU:n koronatodistusta eli koronapassia kysytään tapahtumapaikalla ennen lipuntarkastusta kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä.

Käyttöönotto perustuu uusiin kokoontumisrajoituksiin, jotka Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määräsi tänään 3.12. neljän sairaanhoitopiirin alueelle.

Joulushow Soilu sai ensi-iltansa 19.11.2021, ja se esitetään Sorin Sirkuksen maneesilla, jonne käynti tapahtuu kahdesta erillisestä sisäänkäynnistä. Kulku A-, B- ja C-katsomoihin tapahtuu maneesin takaovesta ja D-, E- ja F-katsomoihin pääoven sisäänkäynniltä.

Valvottu vaatesäilytys on poistettu kokonaan käytöstä ruuhkien välttämiseksi sisätiloissa. A-, B- ja C-katsomoihin saavuttaessa ulkovaatteet kannattaa pitää mukana ja D-, E- ja F-katsomoihin kuljettaessa saatavilla on itsepalvelunaulakoita, jotka ovat hajautetusti aulatiloissa. Noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumajärjestäjille antamia ohjeita. Sorin Sirkuksella on käytössä myös vahva maskisuositus Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän julkisia tiloja koskevien ohjeiden mukaisesti.

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)