Koko perheelle tarkoitetut yhteiset sirkusleirit

Perheleirejä järjestetään kesällä 2021 seuraavasti:

Vko 26, 28.6.-30.6. Perheleiri 1., ma-ke klo 17-19 /Täynnä!

Vko 31, 4.-6.8. Perheleiri 2., ke-pe klo 17-19 / Täynnä!

Vko 32, 9.-11.8. Perheleiri 3., ma-ke klo 17-19

Sorin Sirkuksen perheleirillä koko perhe sukeltaa yhdessä sirkuksen ihmeelliseen ja värikkääseen maailmaan. Ohjelmassa on mm. tutustumista ilma-akrobatian, tasapainoiluun ja pariakrobatian saloihin. Sisältö on suunniteltu pääasiassa 2-6-vuotiaille sirkustähdille vanhempineen, mutta vanhemmatkin lapset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Toiminta räätälöidään osallistujien mukaan. Vanhempien tilalla/lisäksi mukaan voi tulla isovanhempi/kummi/muu. Aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden, jotta tekeminen on turvallista. Leiripäivä sisältää sirkusharjoittelun lisäksi leikkejä ja rentoutumista. Leireille otetaan toistaiseksi maksimissaan 10 henkilöä/leiri ja leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli koronarajoitukset sallivat, henkilömäärää leireillä voidaan vielä nostaa.

Hinta sis. mehun:

1 aikuinen + 1 lapsi 82 €

1-2 aikuista + 2 lasta 98 €

2 aikuista + 3 > lasta 116 €

Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.

Leirille mahtuu 10 perhekuntaa, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 5 perhettä.
HUOM. Ilmoittautuminen sähköpostitse annukka.nevalainen@sorinsirkus.fi > kerro, millaisella kokoonpanolla osallistutte leirille, lapsen/lasten ikä, osallistujien nimet, kotiosoitteesi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Leirimaksusta lähetetään lasku.

Leiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Leirikirjeet toteutuville leireille lähetetään noin viikko ennen leiriä.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Mikäli leiri joudutaan perumaan koronapandemian rajoitusten vuoksi, leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Sairaustapauksissa leirimaksun palautus on mahdollista lääkärintodistusta vastaan.

The following two tabs change content below.

Annukka Nevalainen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen sirkuskoulun opintosihteerinä.

Latest posts by Annukka Nevalainen (see all)