KoronavirusTiedotteetUutiset

Kevätsirkus on peruttu poikkeusolojen johdosta

Koronaviruksen (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi vallitsevien poikkeusolojen johdosta Kevätsirkus on tältä vuodelta peruttu. Normaalin vuosisuunnitelman mukaan kevätsirkus-esitykset piti järjestää 15., 16. ja 18. toukokuuta 2020. Kevätsirkus toteutetaan seuraavan kerran vuonna 2021. Aikaisemmin tiedotettiin lopputöiden ja valinnaisten opintokokonaisuuksien esitysten Sorifestin peruuntumisesta tältä keväältä. 

Suomen hallituksen ja viranomaisten määräämien rajoitusten vuoksi  Sorin Sirkuksen taiteen perusopetus jatkuu poikkeusjärjestelyin 13.5.2020 saakka. Tapahtumia järjestetään vasta, kun Suomen hallitus ja viranomaiset katsovat tilanteen turvalliseksi. Opetuksen poikkeusjärjestelyistä on tiedotetaan sirkuskoulun Wilma-järjestelmässä, jonka kautta opettajat pitävät yhteyttä viikoittain ryhmiensä kanssa. 

Poikkeusoloissa etäopetusta kehitetään koko ajan, ja opetuksen tueksi otetaan käyttöön uusia teknisiä alustoja. Sorin Sirkuksen tavoitteena on järjestää niin vallitsevassa tilanteessa kuin tulevaisuudessakin korkeatasoista sirkusopetusta. 

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.