Kevätsirkus 2019

Taru Viisasten Sormulasta – Extended edition

Vuoden 2019 kevätsirkus on on lasten ja nuorten fantasia- ja scifi-kirjallisuudesta innoituksensa saanut  sirkuskavalkadi. Sirkustarina saa alkunsa, kun neljä hobittia kaukaisesta Jokajoka-maasta lähtevät etsimään ihmeellistä Viisasten Sormulaa, joka antaa kantajilleen kuolemattomuuden. Mutkia löytöretkelle tuovat kuitenkin kohtaamiset, joissa näyttäytyvät outo otus Klonkku, Jack-niminen merirosvo ja Harry-niminen poika, jolla on harrastuksenaan hurjat sirkustemput lentävällä luudalla. Tarinan henkilöt saavat myös apua vihreiden metsien taruolennoilta ja mieleltään vahvoilta ystäviltä kaukaisesta galaksista.

Taru Viisasten Sormulasta – Extended edition tuo Sorin Sirkuksen maneesille suuren joukon sirkuskoulun oppilaita aloittelevista sirkustaiteilijoista kokeneempiin esiintyjiin. 

Työryhmä

Käsikirjoitus ja ohjaus: Elina Mäkelä ja Kamilla Nisso
Sirkustekninen suunnittelu ja toteutus: Jouni Kivimäki
Pukusuunnittelu: Kitte Klemettilä
Kampaukset ja maskeeraus: Malla Tallgren ja Katja Honkonen
Lavastussuunnittelu ja toteutus: Benjamin Danemann
Valosuunnittelu: Ville Finnilä
Äänisuunnittelu: Pekka Vesamäki
Graafinen suunnittelu: Petteri Aartolahti 

Esitysajat

no event

Lippujen hinnat

9 € lapset, alle 16 vuotta
13 € aikuiset
3 € Sorin sirkuskoululainen (vain ovilipunmyynnistä) 

Lippuja saa kätevästi ja nopeasti Holvista. Kun ostat liput ennakkoon, saat lipun/liput nimelläsi lipunmyynnistä esityspäivänä. Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä. Lipunmyynti avoinna myös sirkuksella ma 13.5. – to 16.5. klo 16.00–18.30. Sirkuskoululaisten liput ovat myynnissä ainoastaan sirkuksella. Omaan esitykseen ei tarvitse ostaa lippua.

 

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)