Kevätsirkus 2019

Taru Viisasten Sormulasta – Extended edition

Vuoden 2019 kevätsirkus on on lasten ja nuorten fantasia- ja scifi-kirjallisuudesta innoituksensa saanut  sirkuskavalkadi. Sirkustarina saa alkunsa, kun neljä hobittia kaukaisesta Jokajoka-maasta lähtevät etsimään ihmeellistä Viisasten Sormulaa, joka antaa kantajilleen kuolemattomuuden. Mutkia löytöretkelle tuovat kuitenkin kohtaamiset, joissa näyttäytyvät outo otus Klonkku, Jack-niminen merirosvo ja Harry-niminen poika, jolla on harrastuksenaan hurjat sirkustemput lentävällä luudalla. Tarinan henkilöt saavat myös apua vihreiden metsien taruolennoilta ja mieleltään vahvoilta ystäviltä kaukaisesta galaksista.

Taru Viisasten Sormulasta – Extended edition tuo Sorin Sirkuksen maneesille suuren joukon sirkuskoulun oppilaita aloittelevista sirkustaiteilijoista kokeneempiin esiintyjiin. 

Työryhmä

Käsikirjoitus ja ohjaus: Elina Mäkelä ja Kamilla Nisso
Sirkustekninen suunnittelu ja toteutus: Jouni Kivimäki
Pukusuunnittelu: Kitte Klemettilä
Kampaukset ja maskeeraus: Malla Tallgren ja Katja Honkonen
Lavastussuunnittelu ja toteutus: Benjamin Danemann
Valosuunnittelu: Ville Finnilä
Äänisuunnittelu: Pekka Vesamäki
Graafinen suunnittelu: Petteri Aartolahti 

Esitysajat

no event

Lippujen hinnat

9 € lapset, alle 16 vuotta
13 € aikuiset
3 € Sorin sirkuskoululainen (vain ovilipunmyynnistä) 

Lippuja saa kätevästi ja nopeasti Holvista. Kun ostat liput ennakkoon, saat lipun/liput nimelläsi lipunmyynnistä esityspäivänä. Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä. Lipunmyynti avoinna myös sirkuksella ma 13.5. – to 16.5. klo 16.00–18.30. Sirkuskoululaisten liput ovat myynnissä ainoastaan sirkuksella. Omaan esitykseen ei tarvitse ostaa lippua.

 

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.