KoronavirusTiedotteetUutiset

Kevään Sorifest on peruttu

Koronaviruksen (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi määrättyjen rajoitus- ja sulkutoimien vuoksi Sorin Sirkuksen taiteen perusopetus jatkuu poikkeusjärjestelyin 13.5.2020 saakka. Tilanteesta johtuen Sorifest on peruttu. Tapahtuma oli suunniteltu järjestettäväksi lauantaina 18.4.2020, joka on samalla Maailman sirkuspäivä.  Vaihtoehtoisia ajankohtia lopputyöesitysten järjestämiselle selvitetään ja niistä tiedotetaan erikseen myöhemmin.

Sorifest on perinteisesti koonnut yhteen laajan oppimäärän lopputöitä ja sirkuskoulun valinnaisten opintokokonaisuuksien esityksiä. Laajan oppimäärän L4–L7-ryhmien opetus jatkuu etäopetuksena. Sorin Sirkus ei ota riskejä kokoontumisissa, joten tapahtumia voidaan järjestää vasta, kun Suomen hallitus ja viranomaiset katsovat tilanteen turvalliseksi. Opetuksesta ja siihen liittyvistä poikkeusjärjestelyistä lähetetään tietoa oppilaille ja heidän vanhemmilleen sirkuskoulun Wilma-järjestelmän kautta.    

Poikkeusolojen tilanteessa etäopetusta kehitetään koko ajan, ja opetuksen tueksi otetaan käyttöön uusia teknisiä alustoja. Sorin Sirkuksen tavoitteena on järjestää niin poikkeusolosuhteissa kuin tulevaisuudessakin korkeatasoista sirkusopetusta. 

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.