Kevään 2023 vauva- ja taaperosirkukseen ilmoittautuminen on nyt auki!

Sorin Sirkuksen kevään 2023 vauva- ja taaperokurssien ilmoittautuminen on nyt auki!

Vauva- ja taaperosirkus on lapsen ja vanhemman yhteistä toimintaa ja temppuilua. Harjoitusten, laulujen, lorujen sekä temppujen kautta lapsi pääsee tutustumaan omaan kehoonsa. Vanhemmat saavat puolestaan kevyttä liikuntaa, varmuutta esim. vauvan käsittelyyn sekä ennen kaikkea hauskaa yhteistä aikaa lapsen kanssa! Vauva- ja taaperosirkuksessa tutustumme akrobatiaan, jongleeraukseen, tasapainoiluun sekä ilma-akrobatiaan. Keväällä järjestetään ikäryhmittäin neljä ryhmää 4 kk – 3-vuotiaille lapsille vanhempineen.

Kevään 2023 vauva- ja taaperosirkuskurssit:

  • Sorin Sylisirkus  (n. 4-9kk)
  • Sorin Touhusirkus (n. 8-14kk)
  • Sorin Seikkailusirkus  (n. 1-2v)
  • Sorin Vauhtisirkus (2-3-v)
  • Sorin Perhesirkus (3-7v)

Sorin Sirkuksen perhesirkuksessa koko perhe sukeltaa yhdessä sirkuksen ihmeelliseen ja värikkääseen maailmaan. Ohjelmassa on mm. tutustumista ilma-akrobatian, tasapainoiluun ja pariakrobatian saloihin. Sisältö on suunniteltu pääasiassa 3-7-vuotiaille sirkustähdille vanhempineen. Vanhempien tilalle/lisäksi mukaan voi tulla isovanhempi/kummi/muu. Lue lisää perhesirkukseen ilmoittautumisesta täältä

Keväällä 2023 kursseja järjestetään kahdessa neljän viikon jaksossa. Voit ilmoittautua joko neljäksi viikoksi tai koko kahdeksan viikon jaksolle. Opetus suunnitellaan siten, että voit nauttia kurssista lapsen kanssa joko jommankumman neljän viikon tai koko kahdeksan viikon ajan. Valitse ilmoittautumisjärjestelmässä 4 tai 8 viikon kurssi. 

Mitään ennakkotaitoja ei kursseilla vaadita, rento asenne sekä avoin mieli riittävät. Kursseilla opettavat kokeneet vauva/taaperosirkusopettajat Tytti Vuolle (tiistai) ja Sanna Kopra ja Kira Leppälä (lauantai). Kurssit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. Tutustu huolella kurssikuvauksiin ja ilmoittaudu sinulle sopivalle kurssille!

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet

Kurssien ilmoittautumisohjeet ja hinnat löytyvät Wilma-järjestelmän ilmoittautumissivulta. Sivulle pääsee myös tämän artikkelin lopusta löytyvästä ilmoittautumispainikkeesta. 

Kurssit maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kursseja ei voi maksaa osallistumiskertojen mukaan, ja kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkus ei vastaa sirkuskurssien vakuutuksista. 

Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Mikäli ostat kurssin lahjaksi, voit ostotapahtuman jälkeen olla yhteydessä sirkuskoulun toimistoon (sirkuskoulu@sorinsirkus.fi) ja pyytää sirkuksen kuvallisen lahjakorttipohjan.

Kurssit toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6 lasta ja kursseille otetaan enintään 10 tai 14 lasta vanhempineen. Jokaista osallistuvaa lasta kohden mukana tulee olla yksi aikuinen. Osallistumiskirjeet toteutuville kursseille lähetetään viikko ennen ensimmäistä kokoontumista. 

 

The following two tabs change content below.

Minna Kiilanto

Kirjoittaja ei ole enää Sorin Sirkuksen palveluksessa.