Kevään 2022 vauva- ja taaperosirkukseen ilmoittautuminen on nyt auki!

Sorin Sirkuksen kevätkauden 2022 vauva- ja taaperokurssien ilmoittautuminen on nyt auki! Tulevalle kevätkaudelle on tarjolla viisi vauva- ja taaperosirkusta sekä yksi perhesirkuskurssi. 

Vauva- ja taaperosirkus on lapsen ja vanhemman yhteistä toimintaa ja temppuilua. Harjoitusten, laulujen, lorujen sekä temppujen kautta lapsi pääsee tutustumaan omaan kehoonsa. Vanhemmat saavat puolestaan kevyttä liikuntaa, varmuutta esim. vauvan käsittelyyn sekä ennen kaikkea hauskaa yhteistä aikaa lapsen kanssa! Vauva- ja taaperosirkuksessa tutustumme akrobatiaan, jongleeraukseen, tasapainoiluun sekä ilma-akrobatiaan. 

Kevään 2022 vauva- ja taaperosirkuskurssit:

  • Sorin Touhusirkus 1 (n. 5-14kk)
  • Sorin Touhusirkus 2 (n. 5-14kk)
  • Sorin Seikkailusirkus 1 (n. 10kk-2v)
  • Sorin Seikkailusirkus 2 (n. 10kk-2v)
  • Sorin Vauhtisirkus (2-3-v)
  • Perhesirkus (2-6-v)

Perhesirkuksessa  koko perhe sukeltaa yhdessä sirkuksen ihmeelliseen ja värikkääseen maailmaan. Ohjelmassa on mm. tutustumista ilma-akrobatian, tasapainoiluun ja pariakrobatian saloihin. Sisältö on suunniteltu pääasiassa 2-6-vuotiaille sirkustähdille vanhempineen. Toiminta räätälöidään osallistujien mukaan. Vanhempien tilalla/lisäksi mukaan voi tulla isovanhempi/kummi/muu. Päivät sisältävät sirkusharjoittelun lisäksi leikkejä ja rentoutumista. 

Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. Tutustu huolella leirikuvauksiin ja ilmoittaudu sinulle sopivalle leirille!

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet

Kurssien ilmoittautumisohjeet ja hinnat löytyvät Wilma-järjestelmän ilmoittautumissivulta. Sivulle pääsee myös tämän artikkelin lopusta löytyvästä ilmoittautumispainikkeesta. Huom! Perhesirkukseen ilmoittaudutaan sähköpostitse, katso ilmoittautumisohjeet täältä!

Kurssit maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kursseja ei voi maksaa osallistumiskertojen mukaan, ja kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkus ei vastaa sirkuskurssien vakuutuksista. 

Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. 

 

The following two tabs change content below.

Annukka Nevalainen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen sirkuskoulun opintosihteerinä.

Latest posts by Annukka Nevalainen (see all)