Kevään 2022 aikuisten kurssien ilmoittautuminen on nyt auki!

Sorin Sirkuksen kevään 2022 aikuisten kurssien ilmoittautuminen on nyt auki. Tulevalle keväälle on tarjolla seitsemän aikuisille suunnattua sirkuskurssia. Kurssitarjonta on monipuolinen: akrobatiaa aloittelijoille, akrobatian ja ilma-akrobatian alkeis-jatko- ja jatkokurssit, jongleerauksen monet lajit sekä loitsuja ja taikuutta -kurssi. 

Sirkuskursseilta uusi harrastus tai lisähaastetta kokemusta hankkineille harrastajille  

Alkeiskursseille ei vaadita aikaisempaa kokemusta sirkuslajeista. Alkeis-jatkokurssit on suunnattu jo syksyllä kurssille osallistuneille tai aikuisille, joilla on jonkin verran aiempaa kokemusta akrobatiasta tai ilma-akrobatiasta. Mikäli koet olevasi jo edistyneempi harrastaja, voit ilmoittautua mukaan jatkokurssille. Jongleerauksen kurssille ovat kaikki tervetulleita omasta taitotasosta riippumatta. 

Akrobatian, ilma-akrobatian ja jongleerauksen kurssit on suunnattu vähintään 16 vuotta täyttäneille.  Loitsuja ja taikuutta -kurssille ovat tervetulleita aikuiset ja kaikki yli 10-vuotiaat.

Harjoitusten kesto vaihtelee 90 minuutista kahteen tuntiin ja harjoituskertoja on yhteensä 12 kertaa / ryhmä. Ryhmään mahtuu lajista riippuen 10-16 osallistujaa ja kurssi järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään kuusi.  

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet

Jokaiselle kurssille löytyy ilmoittautumisohjeet ja hinnat Wilma-järjestelmän ilmoittautumissivulta. Sivulle pääsee myös tämän artikkelin lopusta löytyvästä ilmoittautumispainikkeesta.    

Kurssit maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kursseja ei voi maksaa osallistumiskertojen mukaan, ja kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkus ei vastaa sirkuskurssien vakuutuksista. 

Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. 

The following two tabs change content below.

Annukka Nevalainen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen sirkuskoulun opintosihteerinä.

Latest posts by Annukka Nevalainen (see all)