Kesän 2023 sirkuskurssien ilmoittautuminen avattu

Kesän 2023 sirkuskurssien ja -leirien ilmoittautuminen on avattu. Sorin Sirkus järjestää tulevana kesänä leirejä 4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille ja 9–11-vuotiaille lapsille. Tarjonnasta löytyy myös aikuisille ja perheille suunnattuja sirkuskursseja sekä lasten ja nuorten laji- ja teemaleirejä.

Kokopäiväleirejä järjestetään tulevana kesänä 7–8-vuotiaille ja 9–11-vuotiaille lapsille. Teemaleirejä järjestetään 5–6-vuotiaille ja 7–9-vuotiaille, ja jälkimmäisen ikäryhmän teemaleiri toteutetaan yhteistyössä muiden taiteen perusopetusta tarjoavien oppilaitosten kanssa.

Yli 12-vuotiaille nuorille on tarjolla lajileirejä akrobatiasta, ilma-akrobatiasta, jongleerauksesta ja taikuudesta sekä sirkuksesta ja parkourista.

18.3. alkaen voi ilmoittautua myös 7–12-vuotiaille akrobatialeirille, jolle osallistutaan yhdessä vanhemman kanssa sekä perhesirkusleirille, joka on suunnattu 3–6-vuotilaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Kaikkien tänään julkaistujen sirkuskurssien ja -leirien kurssikuvaukset löytyvät tästä artikkelista ja Sorin Sirkuksen leirien ja kurssien sivulta. Kurssivalikoima täydentyy kuluvan kevään aikana kesän 2023 aikuisten kurssien osalta.     

Kesäleirit ovat oiva tapa tutustua sirkuskouluun ja taiteen perusopetukseen harrastuksena, ja kesäkuu on hyvä aika ilmoittautua taiteen perusopetukseen seuraavalle lukuvuodelle, joka alkaa elokuussa 2023.

Kun leireille ilmoittautuu 2.5. mennessä, saa leirimaksusta alennusta 10 %. Perheleireille ei ole alennettua hintaa. Mikäli nuorella on Tampereen kaupungin Nuorisopassi, lajileirit voi maksaa osittain myös sillä. Nuorisopassi on tarkoitettu kaikille tamperelaisille seitsemäs- ja kahdeksas- ja yhdeksäsluokkalaisille. Ohjeet Nuorisopassin käyttöön löytyvät kurssikuvauksista. 

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)