TiedotteetUutiset

Kesäleirien uusittu ilmoittautuminen on avattu

Sorin Sirkus järjestää lasten ja nuorten kesäleirejä jälleen kesäkuussa. Leireille voi ilmoittautua 8.–25.5.2020. Tämän jälkeen ilmoittautumisia otetaan vastaan vain leireille, jotka eivät ole täynnä, mutta ovat toteutumassa, eli niille on jo vähintään 6–8 ilmoittautunutta.

Jos olet ilmoittautunut leirille jo aiemmin, sinuun ollaan yhteydessä. Olemme päivittäneet leiritarjontamme ja joutuneet tekemään siihen muutoksia viranomaisohjeistuksen mukaan sekä varmistaaksemme osallistujien turvallisuuden vallitsevassa tilanteessa.

Ikävä kyllä emme pysty tänä kesänä järjestämään suosittuja kokopäiväsirkusleirejä. Perheleirit siirrämme elokuulle ja niiden ilmoittautuminen avataan toukokuun lopulla.

Tutustu huolella leirikuvauksiin ja ilmoittaudu sinulle sopivalle leirille. 

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua. Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. 

Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. Muistattehan, että leireille ei tulla sairaana. Aikuiset eivät tänä vuonna voi odottaa sirkuksen tiloissa tai tulla mukaan katsomaan tunteja.

Kesäleirit maksetaan ilmoittautuessa ja kurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Leiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Leirimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli leiri joudutaan keskeyttämään korona-epidemian vuoksi, leirimaksuja ei voida palauttaa. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Tässä tapauksessa, sekä jos leiri perutaan koronaan liittyvistä syistä ennen leirin alkua, leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Leirikirjeet toteutuville leireille lähetetään noin viikko ennen leiriä.

Hintaan kuuluu 4–6-vuotiaiden leireillä sekä puolipäiväleireillä hedelmä ja mehu. Kerro ilmoittautuessa mahdolliset allergiat!

 

Tutustu kesäleiritarjontaan

Sorin Sirkuksen perhesirkuksessa koko perhe sukeltaa yhdessä sirkuksen ihmeelliseen ja värikkääseen maailmaan. Ohjelmassa on mm. tutustumista ilma-akrobatian, tasapainoiluun ja pariakrobatian saloihin. Sisältö on suunniteltu pääasiassa 2-6-vuotiaille sirkustähdille vanhempineen, mutta vanhemmatkin lapset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Toiminta räätälöidään osallistujien mukaan. Vanhempien tilalla/lisäksi mukaan voi tulla isovanhempi/kummi/muu. Aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden, jotta tekeminen on turvallista. Päivät sisältävät sirkusharjoittelun lisäksi leikkejä ja rentoutumista. 

Hinta:
1 aikuinen + 1 lapsi 80 €
1-2 aikuista + 2 lasta 96 €
2 aikuista + 3 > lasta 114 €


Perhesirkukseen otetaan mukaan perheitä niin, että osallistujamäärä on maksimissaan 25. Huomaathan, että aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden niin, että vanhemmilla on käsiä ja silmiä jokaiselle lapselleen. Perhesirkukset toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 15 henkilöä.


Perhesirkukset järjestetään:
viikolla 32, ke-pe 5.-7.8. klo 17-19
viikolla 33, ma-ke 10.-12.8. klo 17-19

Ilmoittautuminen sähköpostitse sampo.suihkonen@sorinsirkus.fi
> kerro, millaisella kokoonpanolla osallistutte leirille, lapsen/lasten ikä, kotiosoitteesi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Kerro lisäksi, onko jotain erityistä, mitä sirkusohjaajan on hyvä tietää. Osallistumismaksusta lähetetään lasku elokuun alussa.

Vastaamme ilmoittautumisiin sähköpostitse. 11.-26.heinäkuuta sirkuskoulu on lomalla. Tänä aikana tulleisiin ilmoittautumisiin vastataan mahdollisimman pian viikolla 31. Osallistujat saavat sähköpostitse vahvistuksen perhesirkusten toteutumisesta sekä tarkemmat ohjeet osallistumisesta viikolla 31, 31.7. mennessä.

The following two tabs change content below.
Merja Koskiniemi
Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen sirkuskoulun rehtorina.