TiedotteetUutiset

Kesäleirien uusittu ilmoittautuminen on avattu

Sorin Sirkus järjestää lasten ja nuorten kesäleirejä jälleen kesäkuussa. Leireille voi ilmoittautua 8.–25.5.2020. Tämän jälkeen ilmoittautumisia otetaan vastaan vain leireille, jotka eivät ole täynnä, mutta ovat toteutumassa, eli niille on jo vähintään 6–8 ilmoittautunutta.

Jos olet ilmoittautunut leirille jo aiemmin, sinuun ollaan yhteydessä. Olemme päivittäneet leiritarjontamme ja joutuneet tekemään siihen muutoksia viranomaisohjeistuksen mukaan sekä varmistaaksemme osallistujien turvallisuuden vallitsevassa tilanteessa.

Ikävä kyllä emme pysty tänä kesänä järjestämään suosittuja kokopäiväsirkusleirejä. Perheleirit siirrämme elokuulle ja niiden ilmoittautuminen avataan toukokuun lopulla.

Tutustu huolella leirikuvauksiin ja ilmoittaudu sinulle sopivalle leirille. 

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua. Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. 

Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. Muistattehan, että leireille ei tulla sairaana. Aikuiset eivät tänä vuonna voi odottaa sirkuksen tiloissa tai tulla mukaan katsomaan tunteja.

Kesäleirit maksetaan ilmoittautuessa ja kurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Leiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Leirimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli leiri joudutaan keskeyttämään korona-epidemian vuoksi, leirimaksuja ei voida palauttaa. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Tässä tapauksessa, sekä jos leiri perutaan koronaan liittyvistä syistä ennen leirin alkua, leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Leirikirjeet toteutuville leireille lähetetään noin viikko ennen leiriä.

Hintaan kuuluu 4–6-vuotiaiden leireillä sekä puolipäiväleireillä hedelmä ja mehu. Kerro ilmoittautuessa mahdolliset allergiat!

 

Tutustu kesäleiritarjontaan

Artikkeleita ei löytynyt.

The following two tabs change content below.