Kesäleirien ilmoittautuminen on avattu

Sorin Sirkuksen perinteisten kesäleirien ilmottautuminen on avattu. Kesäleirit järjestetään kesäkuussa 3.– 28.6.2019 välisenä aikana, viikoilla 23, 24, 25 ja 26. Kesäleirien normaalien hintojen rinnalla on ilmoitettu kymmenen prosentin alennushinta, joka on voimassa 29.4.2019 saakka. Kesäleirien tarjonnasta löytyy kokopäivä- ja puolipäiväleirejä eri ikäryhmille.


4-6-vuotiaille lapsille on tarjolla sirkusta ja seikkailua yhdistäviä seikkailusirkusleirejä, joissa merirosvot ja keijut tutustuvat monipuolisesti sirkuslajeihin mukaansatempaavassa jatkotarinassa seikkaillen. Samalle ikäryhmälle on tarjolla myös perinteisiä sirkusleirejä, joilla tutustutaan leikin kautta kattavasti eri sirkuslajeihin.

7–8-vuotiaille ja 9–11-vuotiaille on tarjolla koko- ja puolipäiväisiä sirkusleirejä, jotka tutustuttavat eri sirkuslajeihin ja kehittävät peruskuntoa, koordinaatiota ja motoriikkaa.
7-8- vuotiaille on tarjolla myös sirkusta ja seikkailua yhdistäviä leirejä: Vanhan tivolin arvoitus-leirillä tutustutaan monipuolisesti eri sirkuslajeihin, jonka lisäksi leirillä edetään osa ajasta jännittävää jatkotarinaa, jossa sirkus yhdistyy pakohuonepelityyliseksi seikkailuksi. Yli 10-vuotiaille on tarjolla jongleeraukseen, taikuuteen, akrobatiaan ja ilma-akrobatiaan keskittyviä lajileirejä.

Ensi kesänä on tarjolla myös yli 10-vuotiaille suunnattu teemaleiri Tubetusta ja sirkusta, joka yhdistää sirkuslajien harjoittelua ja videokuvausta. Leiritarjonnasta löytyvät myös 2–6-vuotilaille lapsille suunnatut perheleirit, joille osallistutaan yhdessä vanhempien kanssa.

Kesän 2019 leirien tarjonta on laaja, ja siihen kannattaa tutustua huolellisesti ennen leirille ilmoittautumista. Kesäleirit maksetaan ilmoittautuessa ja kurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. 29.4.2019 tehdystä ilmoittautumisesta saa kymmenen prosentin alennuksen. Ilmoittautumislomakkeella voi tehdä vain yhden ilmoittautumisen kerrallaan. Perheleirille ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan sähköpostilla.

Kesäleirien hintaan kuuluu 4–6 -vuotiaiden leireillä, seikkailuleireillä, puolipäiväleireillä sekä lajileireillä hedelmä ja mehu, ja kokopäiväleireillä lämmin ruoka. Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa. Lue lisää leirien sisällöistä ja ilmoittautumisohjeista lomaleirien sivulta.