Kesäleirien ilmoittautuminen avattu

Kesän 2022 sirkusleirien ilmoittautuminen on avattu. Julkaisuvaiheessa tarjolla on yhteensä 16 sirkusleiriä eri ikäisille lapsille ja nuorille 6.6.–1.7.2022 välisenä aikana. Lisäksi tarjonnassa on mukana kaksi perheleiriä. Leirien tarkemmat sisältökuvaukset löytyvät ajankohtaista leiri- ja kurssitoimintaa käsittelevältä sivulta ja Sorin Sirkuksen Wilma-sivulta, jolta ilmoittaudutaan halutulle leirille. Tänä vuonna tarjolla on perinteisiä viikon mittaisia kokopäiväleirejä 7–8-vuotiaille ja 9–11-vuotiaille sekä erityisiä teemasirkusleirejä 5–6-vuotiaille ja 7–9-vuotiaille. Yli 12-vuotiaille nuorille on tarjolla lajileirejä, joilla käy maksuvälineenä myös Tampereen kaupungin Nuorisopassi.

Kurssi-ilmoittautumiset ja -maksut Sorin Sirkuksen kesäleireille ovat sitovia. Osallistumisen voi peruuttaa ainoastaan lääkärintodistuksella. Mikäli varaus jää käyttämättä, lähetetään leirimaksu kotiosoitteeseen. 1.5.2022 mennessä tehdyistä leiri-ilmoittautumista saa alennusta 10 prosenttia. Alennettu hinta näkyy automaattisesti leirimaksuna, kun ilmoittautuminen tehdään 1.5.2022 mennessä. Leiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin.

Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Leirikirjeet toteutuville leireille lähetetään viikko ennen leiriä. Tarkemmat ohjeet löytyvät leirien kurssikuvauksista, jotka avautuvat ponnahdusikkunaan ilmoittautumissivulta.  Opettajina kesäleireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkusohjaajat.

 

Tutustu kesäleirien 2022 kurssikuvauksiin
The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)