Kesä 2024 – Teemasirkusleiri 7–9-vuotiaille yhteistyössä taiteen perusopetuskoulujen kanssa: Pähkähullu professori ja aikakone

Ma-pe 3.6.-7.6. klo 9:00-15:00 

Hinta 255 € / 230 € 2.5. saakka. Kokopäiväleiri sisältää lämpimän ruuan ja hedelmävälipalan. 

Leirille mahtuu 20 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10. 

Pähkähullu professori rakentaa kummallista aikakonetta, jonka kautta voi solahtaa taiteessa niin menneeseen kuin tulevaan. Tämä on taikuutta! Tule mukaan! 

Leirillä tutustutaan eri sirkuslajeihin: opetellaan jongleerausta ja tasapainoilua eri välineillä, tehdään taikatemppuja sekä akrobatiaa matolla ja ilmassa ja harjoitellaan esiintymistä. Lisäksi pelataan pelejä sisällä tai ulkona sekä puuhataan kaikenlaista muuta mukavaa sään mukaan. 

Leiriläiset osallistuvat torstaina 6.6. taiteen perusopetuskoulujen yhteiseen päivään Sorin Sirkuksen tiloissa. Luvassa on työpajoja teatteri-ilmaisusta (Suomen Teatteriopisto), kuvataiteesta (Sara Hildén -akatemia), käsityötaidoista (Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä) sekä sirkuksesta (Sorin Sirkus). Päivän teemana on Pähkähullu professori ja aikakone. Teemaa käsitellään koko viikko myös omissa sirkusharjoituksissa ja siitä tehdään pieni esitys. 

Sirkusleiri tutustuttaa monipuolisesti eri sirkuslajeihin sekä kehittää peruskuntoa, koordinaatiota ja motoriikkaa. Sään salliessa leirillä ollaan myös ulkona joka päivä. Tällä leirillä pääsee myös tutustumaan muihin taiteen perusopetuksen taidelajeihin. 
Leiri päättyy viimeisenä päivänä esitykseen, jota vanhemmat ja sisarukset ovat tervetulleita seuraamaan. 

The following two tabs change content below.

Tero Aalto

Kirjoittaja on Sorin Sirkuksen viestintävastaava