Kesä 2023, Teemasirkusleiri 7–9 vuotiaille yhteistyössä taiteen perusopetuskoulujen kanssa: Pähkähullu professori ja aikakone

Ma-pe 5.6.-9.6. klo 9:00-15:00 
Hinta 245 € / 221 € 2.5. saakka

Kokopäiväleiri sisältää lämpimän ruuan ja hedelmävälipalan. 
Leirille mahtuu 20 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10. 

Pähkähullu professori rakentaa kummallista aikakonetta, jonka kautta voi solahtaa taiteessa niin menneeseen kuin tulevaan. Tämä on taikuutta! Tule mukaan! 

Leirillä tutustutaan eri sirkuslajeihin: opetellaan jongleerausta ja tasapainoilua eri välineillä, tehdään taikatemppuja sekä akrobatiaa matolla ja ilmassa ja harjoitellaan esiintymistä. Lisäksi pelataan pelejä sisällä tai ulkona sekä puuhataan kaikenlaista muuta mukavaa sään mukaan. 

Leiriläiset osallistuvat torstaina 8.6. taiteen perusopetuskoulujen yhteiseen päivään Suomen Teatteriopistolla. Luvassa on työpajoja musiikista (Tampereen konservatorio/Pirkanmaan Musiikkiopisto), teatteri-ilmaisusta (Suomen Teatteriopisto), kuvataiteesta (Sara Hildén -akatemia) sekä sirkuksesta (Sorin Sirkus). Päivän teemana on Pähkähullu professori ja aikakone. Teemaa käsitellään koko viikko myös omissa sirkusharjoituksissa ja siitä tehdään pieni esitys. 

Sirkusleiri tutustuttaa monipuolisesti eri sirkuslajeihin sekä kehittää peruskuntoa, koordinaatiota ja motoriikkaa. Sään salliessa leirillä ollaan myös ulkona joka päivä. Tällä leirillä pääsee myös tutustumaan muihin taiteen perusopetuksen taidelajeihin. 
Leiri päättyy viimeisenä päivänä esitykseen, jota vanhemmat ja sisarukset ovat tervetulleita seuraamaan. 

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua. Mukaan voivat tulla myös jo sirkuskoulussa olevat lapset ja nuoret, jotka haluavat kehittää omia taitojaan. Hintaan kuuluu 4-6-vuotiaiden leireillä ja lajileireillä hedelmä ja mehu, ja kokopäiväleireillä lämmin ruoka sekä hedelmävälipala. 

Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. 

Kesäleirit maksetaan ilmoittautuessa ja kurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kun ilmoittaudut 2.5. mennessä, saat leirimaksusta alennusta 10 %. Alennettu hinta näkyy automaattisesti leirimaksuna ilmoittautuessa 2.5. saakka

Leiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Leirimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Leirikirjeet toteutuville leireille lähetetään viikko ennen leiriä. 

The following two tabs change content below.

Arja Taskinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen opintosihteerinä.