Kesä 2023, Teemasirkusleiri 5–6-vuotiaille: Merirosvojen ja keijujen seikkailu – merirosvo Hurjahampaan kiperä kolttonen

1. Ma-ke 5.6.-7.6. klo 16:30-18:30 
2. Ma-ke 26.6.-28.6. klo 16:30-18:30
Hinta 84 / 76 € 2.5. saakka, sis. mehu ja hedelmä.

Leirille mahtuu 20 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10. 

Merirosvokapteeni Hurjahammas karkaa laivaltaan, ja pian Keijulaakson eläimillä on hätä: joku on käynyt ryöstämässä eläimiltä poikaset. Kukapa muu se voisi olla kuin Hurjahammas! Merirosvot ja keijut päättävät liittoutua, sillä eläinten poikaset on pelastettava. 

Sirkusta, pakohuonepelejä ja draamapedagogiikkaa yhdistävä lomaleiri kehittää lapsen koordinaatio- ja motorisia taitoja, ryhmätyötä ja lapsen oman mielikuvituksen käyttöä sekä tutustuttaa eri sirkuslajeihin.  
Leirillä tutustutaan monipuolisesti eri sirkuslajeihin, mm jongleeraukseen, tasapainotteluun, trapetsiin ja trampoliiniin. Sirkustemppujen kautta etenee seikkailu, jossa välillä myös ratkotaan arvoituksia, etsitään vihjeitä ja suoritetaan fyysistä taitoa vaativia tehtäviä yhteistyössä toisten lasten kanssa. 
Seikkailu päättyy viimeisenä leiripäivänä sankaruusjuhlaan, jolloin seikkailijat pääsevät näyttämään ja opettamaan vanhemmille sekä sisaruksille oppimiaan sirkustemppuja.  

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua. Mukaan voivat tulla myös jo sirkuskoulussa olevat lapset ja nuoret, jotka haluavat kehittää omia taitojaan. Hintaan kuuluu 4-6-vuotiaiden leireillä ja lajileireillä hedelmä ja mehu, ja kokopäiväleireillä lämmin ruoka sekä hedelmävälipala. 

Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. 

Kesäleirit maksetaan ilmoittautuessa ja kurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kun ilmoittaudut 2.5. mennessä, saat leirimaksusta alennusta 10 %. Alennettu hinta näkyy automaattisesti leirimaksuna ilmoittautuessa 2.5. saakka

Leiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Leirimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Leirikirjeet toteutuville leireille lähetetään viikko ennen leiriä. 

The following two tabs change content below.

Arja Taskinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen opintosihteerinä.