Kesä 2023, Sirkusleiri 4-vuotiaille

1. Ma-ke 12.6.-14.6. klo 15:30-17:00 
2. Ma-ke 19.6.-21.6. klo 9:00-10:30 
Hinta 70 / 63 € 2.5. saakka, sis. mehu ja hedelmä. 

Leirille mahtuu 14 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. 

Leirillä tutustutaan leikin kautta monipuolisesti eri sirkuslajeihin: kokeillaan miltä rolabolailu tuntuu, heitetään kuperkeikkoja, hypitään trampoliinilla ja uskaltaudutaan trapetsille roikkumaan. Leiri kehittää lapsen koordinaatio- ja motorisia taitoja, ryhmätyötaitoja sekä tutustuttaa eri sirkuslajeihin. 
Leiri päättyy joko esitykseen tai yhteiseen temppuhetkeen, jossa leiriläiset pääsevät näyttämään ja opettamaan vanhemmille ja sisaruksille oppimiaan temppuja.  

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua. Mukaan voivat tulla myös jo sirkuskoulussa olevat lapset ja nuoret, jotka haluavat kehittää omia taitojaan. Hintaan kuuluu 4-6-vuotiaiden leireillä ja lajileireillä hedelmä ja mehu, ja kokopäiväleireillä lämmin ruoka sekä hedelmävälipala. 

Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. 

Kesäleirit maksetaan ilmoittautuessa ja kurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kun ilmoittaudut 2.5. mennessä, saat leirimaksusta alennusta 10 %. Alennettu hinta näkyy automaattisesti leirimaksuna ilmoittautuessa 2.5. saakka

Leiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Leirimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Leirikirjeet toteutuville leireille lähetetään viikko ennen leiriä. 

The following two tabs change content below.

Arja Taskinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen opintosihteerinä.